Logo ontwerper voor bedrijven
Maatwerk, advies en direct contact
Beginnen als zzp’er

Start als zzp'er met een professioneel logo

Ga je als zzp’er aan de slag? Ik help je bij het ontwerpen en neerzetten van een sterke visuele uitstraling zodat je onderscheidend bent ten opzichte van jouw concurrenten. Dit is niet even, snel een logo maken of laten genereren. Als bedrijf heb je een goede bedrijfsnaam, logo, huisstijl en website nodig. Ik help je bij de complete branding.

Beginnen als zzp’er

Ga je als zzp’er aan de slag? Ik help je bij het ontwerpen en neerzetten van een sterke visuele uitstraling zodat je onderscheidend bent ten opzichte van jouw concurrenten. Dit is niet even, snel een logo maken of laten genereren. Als bedrijf heb je een goede bedrijfsnaam, logo, huisstijl en website nodig. Ik help je bij de complete branding.

Logo, huisstijl en website laten maken

Speciaal voor zzp’ers die net beginnen, heb ik een starterspakket. Een professioneel logo laten maken + huisstijl + website speciaal voor jouw eenmanszaak. Zo ga je goed van start met een verzorgde en aansprekende presentatie van jouw product of dienst. Een professioneel logo helpt om je bedrijf te onderscheiden in jouw branche en een goede eerste indruk te creëren bij potentiële klanten.

Tegenwoordig zijn er verschillende tools en websites beschikbaar waarmee je zelf een logo kunt maken, zonder dat je daarvoor een grafisch ontwerper hoeft in te schakelen. Toch is dit niet een slimme keuze. Door het laten ontwerpen van een logo op maat, zal jouw nieuwe logo en uitstraling veel beter passen en aansluiten, wat ervoor zorgt dat je een herkenbare en betrouwbare indruk achterlaat.

Door het uitbesteden van de vormgeving van je nieuwe bedrijfslogo, bespaar je tijd en kun je jezelf volledig focussen op jouw expertise en de toegevoegde waarde van je bedrijf, zoals het verbeteren van je product of dienst. Ik ga graag voor je aan de slag met het maken van een onderscheidende visuele identiteit. Het uitbesteden is daarmee niet alleen een investering in je eigen tijd, maar geeft ook een andere kijk en invalshoek op jouw product of dienst.

Logo ontwerp zzp'er

Een goede eerste indruk maken

In de afgelopen jaren heb ik voor veel soorten bedrijven een logo, huisstijl en website mogen ontwikkelen. Door samen met startende ondernemers vanaf het begin betrokken te zijn bij hun bedrijf, weet ik als grafisch ontwerper en online marketeer precies hoe ook jij zo efficiënt mogelijk een eigen bedrijf kunt beginnen. Ik help je bij het ontwerpproces en het verzorgen van een aansprekende bedrijfspresentatie. Zo ga je goed van start met het bekend maken en promoten van jouw product of dienst.

logo laten ontwerpen
150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.

voor zzp'ers
100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.

ervaren vormgever
Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.

100% tevredenheidsgarantie
Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 245,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 695 Tijdelijk voor

€ 595,-

(excl. btw)
Aan de slag!

Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 17 beoordelingen in Google.

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Compleet pakket voor starters

Ben je als beginnende ondernemer op zoek naar een unieke en eigen uitstraling voor jouw bedrijf? Als ervaren grafisch ontwerper en online marketeer met 15+ jaar ervaring help ik je met het uitwerken en vertalen van jouw plannen tot een aansprekende presentatie. Ik ontwerp niet alleen een mooi logo, huisstijl en resultaatgerichte website, maar weet ook precies hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken en aanspreken.

Met mijn grafisch en technische kennis en jouw visie en ideeën maken we een visueel beeldmerk dat past bij jouw bedrijf en doelen. Zeker wanneer je gaat beginnen als zzp’er is het belangrijk om een sterke en professionele uitstraling te hebben.

Aan de slag!
  • Logo ontwerp
  • Briefpapier & visitekaartjes
  • Stijlelementen, typografie en kleurcodes
  • Alle bewerkbare bestanden
  • Maatwerk WordPress website
  • Social media templates
  • Persoonlijk en direct contact met ontwerper
  • 100% tevredenheidsgarantie
Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Bestel vandaag nog een nieuw logo als zzp'er

Wil jij starten met ondernemen? Profiteer van het zzp starterspakket en laat je logo ontwerpen door een professional.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje