Drukwerk

Drukwerk laten maken

Je wilt natuurlijk je nieuwe logo op goede kwaliteit en de juiste kleuren laten printen en realiseren tot mooie visitekaartjes, flyers of ander drukwerk.

Drukwerk

Je wilt natuurlijk je nieuwe logo op goede kwaliteit en de juiste kleuren laten printen en realiseren tot mooie visitekaartjes, flyers of ander drukwerk.

Kwaliteit drukwerk

Wanneer de vormgeving van jouw nieuwe logo en huisstijl definitief is, help ik je graag bij het drukklaar maken van je bestanden om het gewenste drukwerk te realiseren.

Flyers laten drukken

Heb je mooie flyers laten ontwerpen in Illustrator of Indesign? Dan wil je deze strak en op mooi papier laten drukken. Ik laat je graag de verschillende drukwerk mogelijkheden zien om jouw flyer te laten drukken. Zo valt jouw flyer extra op en laat een professionele indruk achter bij jouw doelgroep.

Luxe visitekaartje laten maken

Ook maak ik het ontwerp van jouw visitekaartjes in Illustrator. Bij het laten printen of drukken van je visitekaartjes kun je kiezen voor verschillende soorten papier en afwerking. Afhankelijk van de gekozen papiersoort kun je de visitekaartjes laten afwerken met laminaat, lak of folie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van mooie visitekaartjes?

Drukwerk bestanden maken

Wij leveren je altijd alle gemaakte drukwerk bestanden aan in een zip bestand. Dit zijn de drukwerk bestanden met snijlijnen en de juiste kleurinstellingen. Je ontvangt de bestanden als PDF en als bewerkbaar .ai of .indd formaat. Hierdoor heb je altijd alle bestanden in eigen beheer.

Kosten drukwerk

Je kunt bij het laten drukken van je bestanden kiezen voor verschillende soorten papier, afwerking en print techniek. De prijs is afhankelijk van de aantallen, je voorkeur betreft materiaal en of je wilt laten printen of offset drukken.

Visitekaartje laten maken voor hoveniersbedrijf

Richtprijs visitekaartjes
Mooie flyers, 175grams, houtvrij mat mc, dubbelzijdig matlaminaat full color.
250 stuks € 195,- (inclusief ontwerp)

Richtprijs visitekaartjes
Luxe visitekaartjes, 300grams, 85x55mm, dubbelzijdig full color.
250 stuks € 145,- (inclusief ontwerp)

Direct contact met de vormgever, snelle en duidelijke communicatie en advies tijdens het ontwerpproces. Ik kan je verschillende voorbeelden laten zien of toesturen. 👍


150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.


100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.


Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.


Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat je 100% tevreden bent.

Betaalbare en betrokken ontwerper

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
 Logo ontwerp op maat

Huisstijl ontwerpen

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
 Huisstijl laten maken

Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.


Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 15 beoordelingen in Google.

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje