Logo ontwerper voor bedrijven
Maatwerk, advies en direct contact
Logo laten ontwerpen

Professioneel logo laten ontwerpen voor jouw bedrijf

Geef je bedrijf een professionele en unieke uitstraling met een op maat gemaakt logo, huisstijl en website ontwerp. Wil je eerst enkel een professioneel logo ontwerp laten maken? Dat kan! al voor een vast bedrag van €245 en met 100% tevredenheidsgarantie. Als freelance grafisch ontwerper help ik je bij het uitdenken en neerzetten van een sterke visuele uitstraling van jouw bedrijf.

Logo laten ontwerpen

Geef je bedrijf een professionele en unieke uitstraling met een op maat gemaakt logo, huisstijl en website ontwerp. Wil je eerst enkel een professioneel logo ontwerp laten maken? Dat kan! al voor een vast bedrag van €245 en met 100% tevredenheidsgarantie. Als freelance grafisch ontwerper help ik je bij het uitdenken en neerzetten van een sterke visuele uitstraling van jouw bedrijf.

“Een mooi bedrijfslogo laten ontwerpen voor een sterke herkenbaarheid en een aansprekende eerste indruk bij jouw doelgroep”


Kies voor een uniek logo op maat

Wil je als bedrijf graag opvallen in jouw branche? Kies dan voor een professioneel logo en huisstijl ontwerp op maat. Samen denken we na over wat jouw bedrijf moet gaan uitstralen. Wie is jouw doelgroep? En waarmee kunnen we jouw doelgroep aanspreken? Door grondig onderzoek te doen naar jouw doelgroep en bedrijf, ontwerp ik een bedrijfspresentatie dat aansluit en aansprekend is. Ik werk als vormgever graag direct samen met enthousiaste en gepassioneerde ondernemers die een unieke en professionele huisstijl willen laten ontwerpen.

Geen Ai tools of logo generators. Maar een op maat gemaakt logo ontwerp voor een vaste prijs. Een professioneel logo hoeft niet duur te zijn.

Wat kost een logo?

De kosten van een logo maken zijn voornamelijk de uren die ik als ontwerper bezig ben met het bedenken en ontwerpen van jouw nieuwe uitstraling. Gemiddeld ben ik ongeveer 5-10 uur bezig met het ontwerpen van een logo. Om een professioneel op maat gemaakt logo voor iedereen toegankelijk te maken heb ik hiervoor gekozen voor een vaste prijs van € 245 excl. btw. Hiernaast bied ik als grafisch vormgever veel aanvullende diensten zodat je alles bij één ontwerpbureau kunt neerleggen. Ook als je jouw huidige logo wilt verbeteren of doortrekken tot een complete en doordachte huisstijl met visitekaartjes, briefpapier en HTML e-mailhandtekening en website help ik je graag.

Door directe communicatie met mij als freelance vormgever, grondig onderzoek naar jouw doelgroep en 15+ jaar ervaring in het promoten van bedrijven maken we een nieuwe huisstijl die helemaal aansluit bij jouw doelgroep en bij jouw bedrijf past.

Wat je mag verwachten:

 • Onbeperkt aantal revisies
 • Uniek logo ontwerp op maat
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Je ontvangt alle bestanden (incl. vector)
 • Persoonlijk en direct contact met vormgever
logo laten ontwerpen
150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.

voor zzp'ers
100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.

ervaren vormgever
Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.

100% tevredenheidsgarantie
Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 245,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 695 Tijdelijk voor

€ 595,-

(excl. btw)
Aan de slag!

Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 17 beoordelingen in Google.

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Direct contact met vormgever, één aanspreekpunt

Doordat je jouw bedrijfslogo laat ontwerpen door een professionele ontwerper en niet door een AI bot laat genereren of deels gebruik maakt van standaard iconen, ben je verzekerd van een eigen opvallende uitstraling dat helemaal past bij jouw bedrijf.

Na een kennismaking ga ik aan de slag om jouw wensen en ideeën om te zetten naar een eerste concept. Dit concept zal ik met je delen voor een eerste feedbackronde. Bevalt het ontwerp? Vind je het logo mooi? Wil je eventueel aanpassingen aan de kleur of het lettertype? Ik zal net zo lang doorgaan om uiteindelijk met een grafisch ontwerp te komen waarmee jij 100% tevreden bent.

Logo ontwerp maken grafisch vormgever Martin van Maaren

Martin van Maaren – Logo ontwerper regio Arnhem-Nijmegen

100% tevredenheidsgarantie

In een laatste ronde zetten we de laatste puntjes op de i en is je nieuwe logo klaar. Je ontvangt dan alle bestanden inclusief de vector (bewerkbare) bestanden. Zo ben je helemaal eigenaar van je nieuwe logo en kun je deze overal gebruiken en bijvoorbeeld drukwerk laten realiseren.

Wil je eerst alleen een logo laten maken voor op je website of drukwerk? Of ander grafisch ontwerp? Dat kan! Je kunt al heel laagdrempelig starten met het neerzetten van een professionele uitstraling voor jouw bedrijf. Vanaf €245 (excl. btw) ben je gegarandeerd van een professionele uitstraling op maat.

Professioneel logo op maat

Wil je een succes maken van jouw business? Kies dan voor een professioneel en op maat gemaakt ontwerp. Een uniek logo en doordachte huisstijl waarmee jij als ondernemer uitstraalt wat jouw product of dienst onderscheid. Spreek je doelgroep direct aan, zowel met jouw logo, content als visuele huisstijl elementen voor een sterke marketing communicatie.

Door een maatwerk logo te laten ontwerpen, heb je een unieke uitstraling die helemaal is afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Vrijblijvend advies?
 • Direct contact, één aanspreekpunt
 • Betrokken en ervaren ontwerper
 • 5 sterren beoordeling Google
 • 150+ tevreden opdrachtgevers
 • 15+ jaar ervaring
 • 100% tevredenheidsgarantie

Veelgestelde vragen

Gemiddeld ben ik ongeveer 8 tot 24 uur bezig met een nieuwe logo ontwerp. Wij beginnen na opdracht altijd direct en plannen uren in voor het ontwerpen aan jouw nieuwe logo. De gemiddelde doorlooptijd van een project is ongeveer 2 weken. Ik ben heel snel, maar ook heel precies.

Ik wil het jou vooral makkelijk maken. Daarom draag ik het auteursrecht van de ontwerpen volledig over aan jou bij oplevering. Zo ben je vrij om te doen en laten met jouw logo zoals jij dat wilt. Uiteraard blijf ik ook na het opleveren graag betrokken als creatieve partner, om je te ondersteunen bij het optimaal vormgeven van jouw bedrijfscommunicatie.

Als je door mij een logo laat ontwerpen dan ontvang je ook de bronbestanden. Zo heb je de volledige bestanden van jouw nieuwe huisstijl in eigen beheer. Ik stuur je het logo in vector (.ai, .eps) en de complete huisstijl als .pdf formaat. Daarnaast stuur ik voor het gemak ook alle huisstijl onderdelen als .jpg en .png bestanden in 3 verschillende formaten. Zo kun je direct aan de slag met het implementeren van jouw nieuwe logo en huisstijl.

Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Een logo en huisstijl op maat laten ontwerpen?

Met 15+ jaar ervaring, 150+ opdrachtgevers en 5 sterren beoordeling, help ik ook jou graag met het maken van een aansprekende uitstraling voor jouw bedrijf.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje