Logo ontwerp voor van Hout Landschapsarchitect

Logo voor hoveniersbedrijf van Hout. We hebben gekozen voor natuurlijke kleuren en een eenvoudige en moderne uitstraling voor van Hout Landschapsarchitect in Oosterbeek.
Logo laten maken

van Hout Landschapsarchitect

Voor hoveniersbedrijf van Hout Landschapsarchitect heb ik een nieuwe frisse huisstijl mogen ontwerpen. De bedrijfsnaam “van Hout Landschapsarchitect” is best een lange bedrijfsnaam, daarom heb ik ervoor gekozen om de nadruk in het logo te leggen op de achternaam van Hout. Hierdoor komt ook de dienst/beroep “Landschapsarchitect” beter naar voren.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Complete huisstijl
  • Visitekaartjes
  • Ontwerp Roll Up Banner
  • Webdesign
  • Fotografie
van Hout Landschapsarchitect

Strak logo voor hoveniersbedrijf

Logo voor hoveniersbedrijf van Hout. We hebben gekozen voor natuurlijke kleuren en een eenvoudige en moderne uitstraling voor van Hout Landschapsarchitect in Oosterbeek.

Duidelijk logo, natuurlijke kleuren

Jeroen had één duidelijke wens voor zijn nieuwe logo. Een groene/natuurlijke uitstraling en aansprekende kleur met een plat beeldmerk dat direct doet denken aan een blad maar waar je ook een kaart/plattegrond in kunt herkennen. Ik heb voor van Hout Landschapsarchitect na de visuele uitstraling ook een aantal mooie portfolio projecten mogen fotograferen en online zetten. Hiervoor hebben wij een website systeem ontwikkeld: portfoliosite.nl. Hiermee kunnen professionals eenvoudig en snel hun portfolio online zetten en bijhouden, afgestemd op verschillende vakgebieden. Zo hebben we ook voor hoveniers een aantal slimme functionaliteiten en koppelingen ingebouwd.

Samen zorgen we ervoor dat jouw hoveniersbedrijf opvalt en een blijvende indruk achterlaat. Laat een professioneel logo ontwerp op maat maken voor een frisse en strakke uitstraling.

Meer voorbeelden en recente logo’s voor hoveniersbedrijven bekijken?


Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. btw)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Martin van Maaren

Ook een mooi logo ontwerp laten maken?

Zoek je als hovenier een mooi logo ontwerp of complete huisstijl? Als ervaren designer help ik je bij het vinden van een passende en unieke uitstraling.
Stuur een berichtje
Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje