Logo ontwerp voor Hoveniersbedrijf

Mooi, fris en nieuw logo ontwerp voor hoveniersbedrijf Tim Klink in Zwolle. Professionele bedrijfsuitstraling voor startende zelfstandig hovenier.
Logo laten maken

Nieuw logo ontwerp voor hoveniersbedrijf Tim Klink

Tim is als zelfstandig hovenier gericht op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Met een strakke en opvallende huisstijl werkt Tim aan zijn naamsbekendheid in de regio Zwolle.

Meer voorbeelden van logo’s voor hoveniersbedrijven.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Visitekaartjes
  • Domein & webhosting
  • Portfolio website
Hoveniersbedrijf

Logo, huisstijl en website voor hoveniers

Mooi, fris en nieuw logo ontwerp voor hoveniersbedrijf Tim Klink in Zwolle. Professionele bedrijfsuitstraling voor startende zelfstandig hovenier.

Logo ontwerp hoveniersbedrijf

Binnen 3 dagen had Tim een nieuw logo nodig voor zijn Hoveniersbedrijf. Voor een goede presentatie op de beurs wilde hij graag kaartjes en een flyer. Ik ben s’avonds nog direct aan de slag gegaan en heb een modern logo ontwerp, visitekaartjes en opzet voor de flyer gemaakt.


Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. btw)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Martin van Maaren

Ook een logo ontwerp laten maken?

Wil je ook graag een nieuwe, frisse en moderne huisstijl laten ontwerpen voor jouw hoveniersbedrijf? Laten we kennismaken. 👍
Stuur een berichtje
Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje