Mogelijkheden

Logo, huisstijl, website en meer

Als grafisch ontwerper help ik je graag bij het neerzetten van een frisse en professionele uitstraling voor jouw bedrijf. Ik maak een logo, huisstijl en website ontwerp op maat waarmee jij jouw product of dienst optimaal kunt presenteren en promoten. Door het laten ontwerpen van een professioneel logo laat je jouw bedrijf opvallen met een passende en originele uitstraling. Een ontwerp op maat helemaal afgestemd op jouw doelgroep.

Maatwerk logo en huisstijl ontwerp

Met een vaste prijs en speciaal starterspakket voor zzp’ers hoef je als ondernemer niet meer te besparen op een professioneel logo ontwerp. Wat kost een logo laten maken op maat? Dit valt best mee. Ik heb 15+ jaar ervaring in het ontwerpen en uitwerken van bedrijfspresentaties en geef jouw bedrijf een aansprekende, unieke en passende uitstraling. Hiermee kan je jouw product of dienst optimaal gaan promoten. Begin met een logo laten ontwerpen en het kiezen van een frisse uitstraling.

Logo laten maken

Ik ga graag voor je aan de slag om een uniek en aansprekend logo ontwerp op maat te maken voor jouw bedrijf.

100% tevredenheidsgarantie

€ 295,-

(excl. BTW)

Logo maken

Huisstijl ontwerpen

Een complete nieuwe huisstijl. Logo, iconset, briefpapier, social template, visitekaartjes en een mooi huisstijlhandboek.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)

Aan de slag!

Wat kost een logo laten ontwerpen?

Een op maat gemaakt logo ontwerp voor een vaste prijs. Wat voor een uitstraling je ook zoekt, van een minimalistisch, abstract, opvallend, chique of speels logo, ik ontwerp een beeldmerk wat jouw doelgroep aanspreekt. Hebben we een logo design waar we helemaal tevreden mee zijn, dan ontwerp ik een complete huisstijl, van briefpapier, visitekaartjes tot vlaggen, flyers en banners. Direct contact met de vormgever en één aanspreekpunt voor een snel en soepel ontwerpproces.

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Kies voor een uniek en op maat gemaakte huisstijl

Doordat ik als vormgever, marketeer en developer direct contact heb met jou als ondernemer kan ik mij helemaal inleven in jouw bedrijf. Ik verdiep me in jouw markt en doelgroep waardoor we samen met jouw input en mijn ervaring en kennis een doelgerichte uitstraling geven aan jouw marketing uitingen.

Kennismaken?
  • Uniek en op maat gemaakt ontwerp
  • Directe communicatie met vormgever
  • Focus op online en resultaat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Creatief en verassend
Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Laten we beginnen met een logo

Ik help je bij het neerzetten van een professionele uitstraling voor jouw bedrijf. Van een logo ontwerp, complete huisstijl, website tot online marketing campagnes.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje