Logo ontwerper voor bedrijven
Maatwerk, advies en direct contact
Logo ontwerp voor schilders

Logo, huisstijl en website voor schildersbedrijven

Ga goed van start als schilder met een logo, huisstijl en website voor jouw schildersbedrijf. Kies voor een professionele uitstraling op maat. Als grafisch vormgever help ik je bij het neerzetten van een krachtige, frisse en opvallende uitstraling.

voorbeeld logo en huisstijl ontwerp op maat

Logo ontwerp voor schilders

Ga goed van start als schilder met een logo, huisstijl en website voor jouw schildersbedrijf. Kies voor een professionele uitstraling op maat. Als grafisch vormgever help ik je bij het neerzetten van een krachtige, frisse en opvallende uitstraling.

voorbeeld maatwerk logo, huisstijl en website

Complete huisstijl laten ontwerpen

Als grafisch ontwerper heb ik al vele logo’s en huisstijlen gemaakt voor bedrijven van verschillende groottes en in verschillende branches. Hierin ben ik mij enkele jaren gelden gaan richten op verschillende specifieke branches waaronder schildersbedrijven. Of je nu een nieuw logo wilt laten ontwerpen of je huidige logo wilt laten herontwerpen, ik help je bij het neerzetten van een aansprekende en onderscheidende uitstraling.

Recente logo ontwerpen die ik gemaakt heb voor bijvoorbeeld Mesch schilderwerken en Ahoud Schilders. Van zzp’ers tot midden- en grote schildersbedrijven. Ik help je graag aan een nieuwe frisse uitstraling en het promoten van jouw diensten.

Inspiratie voor jouw nieuwe logo nodig?

Enkele voorbeelden ter inspiratie van logo’s die ik recent gemaakt heb voor schildersbedrijven.

Logo schildersbedrijf Marc Mesch Logo schildersbedrijf Marc Mesch
Logo schildersbedrijf Nijs Schilderwerken Logo schildersbedrijf Nijs Schilderwerken
Logo schildersbedrijf PD Schilders Logo schildersbedrijf PD Schilders
Logo Schildersbedrijf Ahoud Schilders in Arnhem Logo Schildersbedrijf Ahoud Schilders in Arnhem

Fris en strak logo ontwerp

Wil je starten als schilder of jouw schildersbedrijf een nieuwe frisse look geven? Ik heb als grafisch ontwerper veel ervaring in het maken van een nieuw logo voor jouw schildersbedrijf. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en positioneren van schildersbedrijven, help ik om jouw bedrijf te laten opvallen met als eerste stap een uniek logo ontwerp. Je ontvangt een ongelimiteerd aantal voorstellen, waardoor je zeker zult zijn van een logo waar je 100% tevreden mee bent.

Makkelijk en direct contact met mij als ontwerper. Één direct aanspreekpunt, om jouw wensen en ideeën te bespreken. Ik ontwerp en bedenk samen met jou een complete uitstraling en huisstijl. Naast een sterke visuele uitstraling help ik je ook bij het neerzetten van je eigen portfolio website. Ik heb speciaal voor schildersbedrijven verschillende standaard webdesign templates ontwikkeld, waarmee je jouw mooiste projecten op een professionele en eenvoudige manier online kunt laten opvallen.

Huisstijl ontwerp voor Mesch Schilderwerk

Logo laten ontwerpen voor mijn schildersbedrijf

Laat een uniek en op maat gemaakt logo, huisstijl en website ontwerp maken voor het optimaal presenteren van jouw diensten als schilder. Een professioneel logo is voor elk bedrijf erg belangrijk voor een herkenbare uitstraling en het opbouwen van naamsbekendheid.

Grafisch vormgever: Martin van Maaren

Met 15+ jaar ervaring en passie voor ontwerp, marketing en ondernemen, weet ik precies wat er nodig is om een optimale presentatie neer te zetten van jouw bedrijf. Een logo ontwerp moet niet alleen mooi zijn, maar ook jouw identiteit en diensten overbrengen. Daarom starten we altijd vooraf met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we alles rondom jouw dienst, regio en focus, zodat we vanuit een duidelijk vertrekpunt aan de slag gaan. Op basis van deze informatie ontwerp ik een eerste voorstel en presenteer ik meerdere ontwerpen waaruit we het beste logo kiezen.

Ik zorg ervoor dat het gekozen logo ontwerp verder wordt uitgewerkt tot een complete huisstijl en vertaal dit ook in andere marketinguitingen, zoals visitekaartjes, flyers, iconen en social media templates. Zo ontstaat er eenheid en herkenbaarheid in al jouw marketing uitingen.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken. Samen zorgen we voor een passende en aansprekende uitstraling van jouw bedrijf.

Een sterk logo als schilder, schilderwerken direct herkenbaar

Als schilder is het belangrijk om een mooi en onderscheidend logo design te laten maken. Het logo komt groot op jouw bus te staan, wat een stukje offline reclame is. Het is daarom van belang om te kiezen voor een aansprekend logo wat direct duidelijk en herkenbaar is. Je kunt dit doen door jouw diensten als schilder direct uit te dragen in het ontwerp. Een symbool van een kwast, verfroller, emmer verf, verfspoor of een silhouette van een schilder zijn bijvoorbeeld elementen die je kunt laten terugkomen in jouw logo.

Marketing en branding

Als startende schilder is het belangrijk om jezelf te onderscheiden van concurrenten. Door het hebben van een unieke en opvallende huisstijl en het inzetten van verschillende marketing communicatie uitingen, zoals het hebben van een professionele portfolio website, aanwezig zijn op social media en het adverteren in Google zal je naamsbekendheid opbouwen in jouw regio en nieuwe klanten bereiken.

Je eigen portfolio website

Ben je helemaal tevreden met je logo en huisstijl? Kijk dan eens naar ons portfolio website systeem. Kant en klare webdesign templates afgestemd voor jouw schildersbedrijf. Een eigen website zonder hoge eenmalige investering.

Website voor schilders

logo laten ontwerpen
150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.

voor zzp'ers
100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.

ervaren vormgever
Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.

100% tevredenheidsgarantie
Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 245,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 695 Tijdelijk voor

€ 595,-

(excl. btw)
Aan de slag!

Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 17 beoordelingen in Google.

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Unieke visuele identiteit voor schildersbedrijven

Hoever ben jij al met het neerzetten van jouw eigen schildersbedrijf? Heb je al een keuze gemaakt qua bedrijfsnaam? Is de domeinnaam al geregeld? Heb je misschien al een idee qua logo of betreft kleuren? Ik denk graag vanaf het eerste moment al met je mee. Ik heb al veel schilders mogen ondersteunen bij het opstarten en neerzetten van een professionele uitstraling.

Wil je als freelance schilder een goede start maken?

Jouw ideeën bespreken
  • Direct en persoonlijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en nauwkeurig
  • Hoge kwaliteit ontwerpen
  • Van logo tot website en online marketing
Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Ben je op zoek naar een professionele uitstraling voor jouw schildersbedrijf?

Ik heb al voor veel schildersbedrijven een logo, huisstijl en portfolio website mogen maken. Ik help je bij het ontwerpen van een professionele uitstraling van jouw bedrijf.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje