Logo ontwerp voor schilders

Logo, huisstijl en website voor schildersbedrijven

Ga goed van start als schilder met een logo, huisstijl en website voor jouw schildersbedrijf. Kies voor een professionele uitstraling op maat. Als grafisch vormgever help ik je bij het neerzetten van een krachtige, frisse en opvallende uitstraling.

Logo ontwerp voor schilders

Ga goed van start als schilder met een logo, huisstijl en website voor jouw schildersbedrijf. Kies voor een professionele uitstraling op maat. Als grafisch vormgever help ik je bij het neerzetten van een krachtige, frisse en opvallende uitstraling.

Logo, huisstijl en website voor schilders

Als grafisch ontwerper heb ik al vele logo’s en huisstijlen gemaakt voor bedrijven van verschillende groottes en in verschillende branches. Hierin ben ik mij enkele jaren gelden gaan richten op verschillende specifieke branches waaronder schildersbedrijven. Of je nu een nieuw logo wilt laten ontwerpen of je huidige logo wilt laten herontwerpen, ik help je bij het neerzetten van een aansprekende en onderscheidende uitstraling.

Recente logo ontwerpen die ik gemaakt heb voor bijvoorbeeld Mesch schilderwerken en Ahoud Schilders. Van zzp’ers tot midden- en grote schildersbedrijven. Ik help je graag aan een nieuwe frisse uitstraling en het promoten van jouw diensten als schilder.

Inspiratie voor jouw nieuwe logo nodig?

Enkele voorbeelden ter inspiratie van logo’s die ik recent gemaakt heb voor schildersbedrijven.

Fris en strak logo ontwerp

Wil je starten als schilder of jouw schildersbedrijf een nieuwe frisse look geven? Ik heb als grafisch ontwerper veel ervaring in het maken van een nieuw logo voor jouw schildersbedrijf. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en positioneren van schildersbedrijven, help ik om jouw bedrijf te laten opvallen met als eerste stap een uniek logo ontwerp. Je ontvangt een ongelimiteerd aantal voorstellen, waardoor je zeker zult zijn van een logo waar je 100% tevreden mee bent.

Makkelijk en direct contact met mij als ontwerper. Één direct aanspreekpunt, om jouw wensen en ideeën te bespreken. Ik ontwerp en bedenk samen met jou een complete uitstraling en huisstijl. Naast een sterke visuele uitstraling help ik je ook bij het neerzetten van je eigen portfolio website. Ik heb speciaal voor schildersbedrijven verschillende standaard webdesign templates ontwikkeld, waarmee je jouw mooiste projecten op een professionele en eenvoudige manier online kunt laten opvallen.

Huisstijl ontwerp voor Mesch Schilderwerk

Logo schildersbedrijf

Samen creëren we een unieke, op maat gemaakte logo, huisstijl en website voor het optimaal presenteren van jouw diensten als schilder. Een professioneel logo en betrouwbare uitstraling is voor elk bedrijf erg belangrijk voor een herkenbare uitstraling en het opbouwen van naamsbekendheid. Met ervaring en passie voor ontwerp, marketing en ondernemen, weet ik precies wat er nodig is om ook voor jou een optimale bedrijfspresentatie te ontwerpen. Een logo ontwerp moet niet alleen mooi zijn, maar ook jouw identiteit en diensten overbrengen. Daarom starten we altijd vooraf met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we alles rondom jouw dienst, regio en focus, zodat we vanuit een duidelijk vertrekpunt aan de slag gaan. Op basis van deze informatie ontwerp ik een eerste voorstel en presenteer ik meerdere ontwerpen waaruit we het beste logo kiezen.

Ik zorg ervoor dat het gekozen logo ontwerp verder wordt uitgewerkt tot een complete huisstijl en vertaal dit ook in andere marketinguitingen, zoals visitekaartjes, flyers, iconen en social media templates. Zo ontstaat er eenheid en herkenbaarheid in al jouw marketing uitingen.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken. Samen zorgen we voor een passende en aansprekende uitstraling van jouw bedrijf.

Je eigen portfolio website

Ben je helemaal tevreden met je logo en huisstijl? Kijk dan eens naar ons portfolio website systeem. Kant en klare webdesign templates afgestemd voor jouw schildersbedrijf. Een professionele eigen website zonder hoge eenmalige investering.

Website voor schilders


150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.


100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.


Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.


Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Logo, huisstijl en website op maat

Hoever ben jij al met het neerzetten van jouw eigen schildersbedrijf? Heb je al een keuze gemaakt qua bedrijfsnaam? Is de domeinnaam al geregeld? Heb je misschien al een idee qua logo of betreft kleuren? Ik denk graag vanaf het eerste moment al met je mee. Ik heb al veel schilders mogen ondersteunen bij het opstarten en neerzetten van een professionele uitstraling.

Mogelijkheden bespreken?
  • Direct en persoonlijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en nauwkeurig
  • Hoge kwaliteit ontwerpen
  • Van logo tot website en online marketing
Martin van Maaren

Opzoek naar een professionele uitstraling voor jouw schildersbedrijf?

Ik heb al voor veel schildersbedrijven een logo, huisstijl en portfolio website mogen maken. Ik help je bij het ontwerpen van een professionele uitstraling van jouw bedrijf.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje