Logo hovenier

Logo, huisstijl & website voor jouw hoveniersbedrijf

Ga goed van start als hovenier met een logo, huisstijl en website waarmee je een professionele indruk maakt. Kies voor een aansprekende en op maat gemaakte uitstraling. Als grafisch vormgever help ik hoveniersbedrijven bij het neerzetten van een krachtige, frisse en passende bedrijfspresentatie.

voorbeeld logo en huisstijl ontwerp op maat

Logo hovenier

Ga goed van start als hovenier met een logo, huisstijl en website waarmee je een professionele indruk maakt. Kies voor een aansprekende en op maat gemaakte uitstraling. Als grafisch vormgever help ik hoveniersbedrijven bij het neerzetten van een krachtige, frisse en passende bedrijfspresentatie.

voorbeeld maatwerk logo, huisstijl en website

Huisstijl, website en logo op maat voor jouw hoveniersbedrijf

Als grafisch ontwerper heb ik jarenlange ervaring met het ontwerpen van aansprekende logo’s en huisstijlen voor bedrijven in verschillende branches. De laatste jaren heb ik mij specifiek gericht op het ontwerpen van logo’s en huisstijlen voor vakmensen waaronder hoveniersbedrijven. Of je nu een nieuw logo wilt laten ontwerpen of je bestaande logo wilt laten herontwerpen, ik help je graag bij het creëren van een herkenbare en onderscheidende uitstraling voor jouw bedrijf.

Recente logo ontwerpen die ik voor hoveniers heb gemaakt voor Reijmers Stratenmakers, De Lange Hoveniers en Tim Klink Hoveniers. Van zzp’ers tot midden- en grote hoveniersbedrijven. Ik help je graag aan een nieuwe frisse uitstraling en het promoten van jouw diensten als hovenier.

Inspiratie voor jouw nieuwe logo nodig?

Enkele voorbeelden ter inspiratie van logo’s die ik recent gemaakt heb voor hoveniersbedrijven en hovenier gerelateerde bedrijven.

Maatwerk logo ontwerp als hoveniersbedrijf

Zoek je als hovenier naar een ervaren logo ontwerper om een nieuw logo te laten maken of een redesign van jouw huidige logo? Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en positioneren van hoveniersbedrijven, help ik om jouw bedrijf te laten opvallen met als eerste stap het maken van een uniek logo ontwerp. Je ontvangt een ongelimiteerd aantal voorstellen, waardoor je zeker zult zijn van een logo waar je 100% tevreden mee bent.

Makkelijk en direct contact met mij als ontwerper. Één op één jouw wensen en ideeën bespreken en uitgewerkt zien worden tot een complete huisstijl. Op basis van jouw nieuwe logo en huisstijl, help ik je bij het ontwikkelen van je eigen portfolio website die helemaal aansluit bij jouw eigen stijl. Ik heb speciaal voor hoveniersbedrijven verschillende website templates ontwikkeld, waarmee je jouw mooiste projecten op een professionele en eenvoudige manier online kunt laten opvallen.

huisstijl voor hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf logo

Samen creëren we een unieke, op maat gemaakte logo, huisstijl en website voor het optimaal presenteren van jouw diensten als hovenier. Een professioneel logo en betrouwbare uitstraling is als hovenier erg belangrijk voor een herkenbare uitstraling en het opbouwen van naamsbekendheid. Met ervaring en passie voor ontwerp, marketing en ondernemen, weet ik precies wat er nodig is om jouw bedrijf te voorzien van een optimale presentatie. Een logo ontwerp moet niet alleen mooi zijn, maar ook de identiteit en diensten van jouw bedrijf overbrengen. Daarom begin ik altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarbij we alles rondom jouw dienst, regio en focus bespreken. Op basis van deze informatie ga ik aan de slag met het creëren van een ontwerpvoorstel en presenteer ik meerdere ontwerpen waaruit we het beste logo kiezen.

Vervolgens zorg ik ervoor dat het gekozen logo ontwerp wordt uitgewerkt tot een complete huisstijl en vertaal ik dit ook door in andere marketinguitingen, zoals visitekaartjes, flyers, iconen en social media posts. Zo ontstaat er eenheid en herkenbaarheid in al jouw marketing uitingen. Kortom, ben je op zoek naar een uniek en professioneel logo en huisstijl voor jouw hoveniersbedrijf? Laat mij dan jouw logo ontwerp maken en laat jouw hoveniersbedrijf opvallen.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken. Samen zorgen we voor een passende en aansprekende uitstraling van jouw bedrijf.

Logo kleuren

Ten eerste is het belangrijk om de juiste uitstraling en kleur te kiezen die past bij jouw werkwijze en diensten. Groene en bruine tinten komen vaak voor in logo’s voor hoveniersbedrijven, omdat deze combinatie mooi matcht met natuurlijke elementen en foto’s, maar ook met foto’s van recente projecten.

Huisstijl kleuren en het gebruik vastleggen in een huisstijlhandboek

De kleur groen en bruin geven ook een gevoel van betrouwbaarheid en expertise, wat belangrijk is voor potentiële klanten. Maar t.o.v. jouw concurrentie wil je ook opvallen in jouw communicatie en visuele uitstraling. Het kiezen van de juiste kleuren voor jouw logo kan een groot verschil maken in de uitstraling en herkenbaarheid van jouw bedrijf. Door als hoveniersbedrijf eigen huisstijl kleuren consistent te gebruiken in de uitstraling en marketinguitingen van jouw merk zorg je ervoor dat klanten je sneller gaan herkennen.

Portfolio website hoveniersbedrijf

Je eigen portfolio website

Ben je helemaal tevreden met je logo en huisstijl? Kijk dan eens naar ons portfolio website systeem. Kant en klare webdesign templates afgestemd voor jouw hoveniersbedrijf. Een professionele eigen website zonder hoge eenmalige investering.

Website voor hoveniers

logo laten ontwerpen
150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.

voor zzp'ers
100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.

ervaren vormgever
Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.

100% tevredenheidsgarantie
Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 295,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. btw)
Aan de slag!

Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 15 beoordelingen in Google.

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Opvallen met een professionele huisstijl

Hoever ben jij al met het neerzetten van jouw eigen hoveniersbedrijf? Heb je al een keuze gemaakt qua bedrijfsnaam? Is de domeinnaam al geregeld? Heb je misschien al een idee qua logo of betreft kleuren? Ik denk graag vanaf het eerste moment al met je mee. Ik heb al veel hoveniersbedrijven mogen ondersteunen bij het opstarten en neerzetten van een professionele uitstraling.

Mogelijkheden bespreken?
  • Direct en persoonlijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en nauwkeurig
  • Hoge kwaliteit ontwerpen
  • Van logo tot website en online marketing
Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Opzoek naar een professionele uitstraling voor jouw hoveniersbedrijf?

Ik heb voor vele hoveniersbedrijven een logo mogen ontwerpen. Ik help ook jou graag bij het maken van een logo ontwerp, briefpapier en visitekaartjes.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje