Toe aan een nieuw logo of nieuwe huisstijl?

Geef je bedrijf de juiste uitstraling met een passend logo op maat, een origineel en sterk logo, herkenbaar en uniek!

Logo maken

Wij gaan graag aan de slag om een uniek logo op maat te ontwerpen voor jouw bedrijf.

€ 395,-

(excl. BTW)

Logo maken

Huisstijl maken

Een compleet nieuwe huisstijl voor jouw bedrijf. Laat ons een nieuw logo maken, briefpapier, envelop, visitekaartjes en een duidelijk huisstijlhandboek.

€ 895,-

(excl. BTW)

Huisstijl maken

Wij maken een uniek logo voor jouw bedrijf

Geef je bedrijf de juiste uitstraling met een passend logo op maat, een origineel en sterk logo, herkenbaar en uniek!

Wanneer je bestelling bij ons binnen is, zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen om jouw wensen nog een keer goed door te nemen. Daarna gaan we direct aan de slag met het uitwerken van het eerste voorstel. Je ontvangt dit voorstel binnen 72 uur. Gemiddeld leveren wij een huisstijl binnen 2 weken op.

Als je bij ons een logo laat maken dan sturen wij u het eindproduct in 3 verschillende versies. De grootste versie van het logo is 2000px breed, de middelste versie is 1000px breed en de kleinste versie is 500px breed. Zo heeft u altijd een passend formaat!

 Wanneer wij een logo maken ontvang je altijd de volgende bestandformaten .jpg, .png, .eps en .pdf.

Als wij een logo voor jouw bedrijf maken is dit altijd een op maat gemaakt logo op basis van jouw specifieke wensen en eisen. 

Niet gevreesd! Wij zorgen ervoor dat jij uiteindelijk tevreden bent met het eindresultaat, als je niet tevreden bent met de concepten is het aan ons om jouw verhaal nog beter te verwoorden in een uniek logo.