Branding

Wat wil jij uitstralen als bedrijf?

Je bent niet (meer) tevreden met de uitstraling van jouw bedrijf? Dat is vervelend. Want wat is er nou belangrijker dan een professionele uitstraling waarbij je als ondernemer je goed voelt?

Branding

Je bent niet (meer) tevreden met de uitstraling van jouw bedrijf? Dat is vervelend. Want wat is er nou belangrijker dan een professionele uitstraling waarbij je als ondernemer je goed voelt?

De juiste uitstraling geven aan jouw bedrijf

Het is de eerste indruk die potentiële klanten van jouw bedrijf krijgen en de manier waarop je jouw bedrijf wilt positioneren. Als grafisch vormgever heb ik sinds 2007, 150+ logo en huisstijl ontwerpen mogen maken, en weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je als ondernemer tevreden bent met de uitstraling van jouw bedrijf.

Daarom bied ik ook standaard aan opdrachtgevers aan dat wanneer we samen een nieuwe uitstraling gaan geven aan jouw bedrijf we net zo lang finetunen totdat je 100% tevreden bent.

Ben jij ontevreden met de uitstraling van jouw bedrijf en vind je het een beetje verouderd of niet sprekend genoeg aanvoelen? Dan denk ik graag met je mee. Ik zet mijn ervaring en creativiteit in om jouw bedrijf een frisse nieuwe uitstraling te geven. Een uitstraling die past bij jou als ondernemer en aansluit bij de huidige trends, ontwikkelingen, markt en doelgroep. Samen gaan we op zoek naar de juiste kleuren, lettertypes en identiteit van jouw bedrijf. Wanneer we een logo of huisstijl ontwerpen is dit niet zomaar een plaatje, het is een weerspiegeling van wie jij bent en wat je te bieden hebt aan de markt.

Door het op de juiste manier jouw boodschap te visualiseren en een betrouwbaar en goed gevoel over te brengen op jouw doelgroep, zal je zelf ook snel weer helemaal tevreden zijn met de uitstraling van jouw bedrijf. Daar ga ik je bij helpen! Dus ben je toe aan een professionele uitstraling waarmee je een aansprekende indruk maakt op jouw klanten en relaties? Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Laten we dan samen aan de slag gaan en jouw bedrijf de visuele uitstraling geven waar jij 100% achter staat. Met een frisse nieuwe uitstraling die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Waar ben je naar op zoek?

Zoek je een fijne samenwerking met een creatieve en resultaatgerichte ontwerper die je kan helpen bij het bedenken, ontwerpen, maken en promoten van jouw business? Laten we kennismaken.


logo laten ontwerpen
150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.

voor zzp'ers
100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.

ervaren vormgever
Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.

100% tevredenheidsgarantie
Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 245,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 695 Tijdelijk voor

€ 595,-

(excl. btw)
Aan de slag!

Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 17 beoordelingen in Google.

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Ben je niet tevreden met de uitstraling van jouw bedrijf?

Zonde! Ik geloof erin dat je als ondernemer 100% achter de uitstraling en positionering van jouw bedrijf moet staan.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje