Rebranding

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf opnieuw in de markt te zetten? Benieuwd hoe je kunt opvallen en jouw doelgroep directer kunt aanspreken in de huidige tijd? Dan kan rebranding de juiste stap zijn voor jouw bedrijf.

Rebranding

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf opnieuw in de markt te zetten? Benieuwd hoe je kunt opvallen en jouw doelgroep directer kunt aanspreken in de huidige tijd? Dan kan rebranding de juiste stap zijn voor jouw bedrijf.

Naamsbekendheid vergroten

Hoe ga ik mijn bedrijf rebranden? Door je als bedrijf opnieuw te presenteren met een frisse look en feel, kun je jouw merk opnieuw in de spotlight zetten en zo nieuwe doelgroepen en markten aanspreken.

Voordat je begint met het veranderen van je logo en huisstijl, is het belangrijk om een goed doordacht plan te maken en een aantal stappen te volgen.

De eerste stap in het rebranding proces is het onderzoeken van je huidige identiteit. Wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf en hoe komt dit terug in je huidige communicatie uitingen? Vervolgens is het tijd om te brainstormen over hoe je wilt dat je bedrijf er in de toekomst gaat uitzien voor jouw doelgroep. Wat past bij jouw product of dienst? Wil je een meer moderne, zakelijke uitstraling of juist een persoonlijke en toegankelijke look en feel?

Wat is de reden van jouw rebranding?

  • Je merk en uitstraling is verouderd;
  • Nieuwe strategie en focus;
  • Fusie of overname;
  • Negatieve associatie;
  • Verandering van de markt of doelgroep;
  • Internationalisering;
  • Moeilijke periode of herstructurering.

Bij het rebranden van jouw bedrijf is het belangrijk om bestaande opdrachtgevers of klanten ook feedback te vragen en alle mogelijkheden te verkennen. Als we een duidelijk beeld hebben van hoe we jouw bedrijf willen gaan positioneren en onderscheiden, is het tijd om alle ideeën concreet te maken.

Dit doe ik door te beginnen met het ontwerpen van een nieuw logo en het creëren van een hele nieuwe huisstijl. Op basis van de verzamelde informatie in eerdere stappen, ontwerp ik een huisstijl die past bij onze ideeën en zoeken we een uitstraling die de doelgroep aanspreekt. Wanneer je tevreden bent met het nieuwe ontwerp, is het tijd om de nieuwe positionering te gaan lanceren/communiceren.

Dit kan door in een keer een grote campagne of door het geleidelijk door te voeren in alle marketing en communicatie uitingen. Een goed verhaal, timing en strategie zijn hierbij erg belangrijk.

Rebranding kan een grote stap zijn, maar als we alle stappen zorgvuldig doorlopen, zal het voor mooie resultaten leiden. Het is niet alleen een frisse nieuwe uitstraling geven aan jouw bedrijf, maar ook je product of dienst opnieuw uitvinden en je bedrijf beter laten aansluiten bij de vraag van jouw doelgroep en de huidige tijd.

Een goed doordachte rebranding en professionele grafische vormgeving, maken we de uitstraling van jouw bedrijf weer helemaal van deze tijd, die past bij het verleden en duidelijke positionering naar de toekomst.

logo laten ontwerpen
150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.

voor zzp'ers
100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.

ervaren vormgever
Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.

100% tevredenheidsgarantie
Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 295,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. btw)
Aan de slag!

Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 15 beoordelingen in Google.

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Rebranden van je bedrijf of product?

Wil je een nieuwe uitstraling geven aan jouw bedrijf of product? Of wil je een nieuwe markt of doelgroep bereiken? Tijd voor een rebranding proces.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje