Veelgestelde vragen

Waar moet je opletten bij het maken van een nieuw logo ontwerp voor jouw bedrijf? Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden voor en door ondernemers.

Logo laten maken?

Wij zijn er klaar voor, jij ook? Wij zijn snel, we gaan direct aan het werk en ontwerpen binnen 3 werkdagen de eerste logo concepten voor jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Zoek op internet naar portfolio’s van grafische vormgevers. Je kunt dan het gemaakte werk bekijken en beoordelen op soort projecten, stijl en je eerste indruk. Een goede match qua stijl is belangrijk in het creatieve proces en komt ten goede van de kwaliteit. Het is ook fijn als je met jouw vormgever kunt afspreken om een directe communicatie te hebben zonder iemand van sales ertussen. Jouw wensen en ideeën een-op-een overbrengen op de ontwerper die jouw logo mag maken.

De meeste logo’s worden gemaakt tussen de €245 – €2.500. Belangrijk bij het investeren in je logo is om te realiseren dat je vanaf de eerste dag dat je het logo gebruikt een herkenbaar merk gaat opbouwen. Daarom is het belangrijk en bespaar je kosten wanneer je al vanaf het begin een goede uitstraling laat ontwerpen. Je kunt bij ons voor een vast bedrag van €395,- een professioneel en aansprekend logo opmaat laten maken.

Als je bij ons een logo laat maken dan sturen wij het logo ontwerp in verschillende bestandsformaten .ai, .eps, .jpg en .png. Hierdoor heb je ook de bronbestanden in eigen beheer. Daarnaast sturen wij voor het gemak de .jpg en .png bestanden in 3 verschillende versies. De grootste versie van het logo is 2000px breed, de middelste versie is 1000px breed en de kleinste versie is 500px breed. Zo heb je altijd een passend formaat en kun je jouw logo direct gaan gebruiken.

Als wij een logo voor jouw bedrijf maken is dit altijd een op maat gemaakt logo op basis van jouw specifieke wensen en eisen. Wij stemmen het ontwerp helemaal af op jouw doelgroep, product of dienst. Zo heb je altijd een uniek logo ontwerp waarmee je jouw bedrijf optimaal kunt laten groeien.

Niet gevreesd! Wij zorgen ervoor dat jij uiteindelijk 100% tevreden bent met het eindresultaat, als je niet tevreden bent met de conceptvoorstellen dan is het aan ons om jouw verhaal nog beter te verwoorden in een uniek logo ontwerp. Ongelimiteerd aanpassingen en perfectioneren totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Nu voor

€ 395,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Huisstijl ontwerpen

Nu voor

€ 895,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Al 150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Logo en huisstijl laten maken

Onze ontwerpers maken graag een professioneel logo en huisstijl ontwerp opmaat voor jouw bedrijf.

Hi, wil je een logo laten maken?

Stuur een berichtje