Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten

Waar moet je opletten bij het laten maken van een nieuw logo ontwerp voor jouw bedrijf? Hier vind je de meestgestelde vragen en antwoorden.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van zzper's, ondernemers en online marketeers over het laten ontwerpen en neerzetten van een sterke bedrijfsuitstraling.

De meeste logo’s en huisstijlen worden ontworpen tussen de €145,- en €1.250,-

Belangrijk om je te realiseren bij het investeren in een nieuw logo is dat je vanaf de eerste dag dat je jouw logo gebruikt een herkenbaar merk gaat opbouwen. Daarom is het belangrijk en bespaar je kosten wanneer je vanaf het begin een goed en passend ontwerp laat maken. Je hebt bij ons al voor een vast bedrag van €245,- excl. btw een professioneel logo ontwerp met 100% tevredenheidsgarantie.

Een logo is een visueel symbool met jouw bedrijfsnaam waaraan jouw doelgroep jouw bedrijf kan herkennen. Een complete huisstijl bestaat niet alleen uit een logo, maar richt zich op de complete visuele presentatie van jouw bedrijf, inclusief kleurgebruik, lettertypen en afbeeldingen. Als onderdeel van de huisstijl ontwerp ik een set iconen, briefpapier, visitekaartjes en social media template voor een consistente en professionele uitstraling.

Het is belangrijk dat jouw logo overal en op de juiste manier wordt gebruikt. Dit betekent onder andere dat het logo op alle communicatie uitingen in dezelfde verhouding en kleur moet staan. Als grafisch vormgever help en adviseer ik je hoe je jouw logo sterk kunt neerzetten in jouw gehele communicatie.

Een complete huisstijl zorgt voor consistentie in al jouw communicatie uitingen en helpt bij het opbouwen van een sterk merk. Daarnaast bespaart een complete huisstijl tijd en geld omdat alle ontwerpen op elkaar afgestemd zijn en hergebruikt kunnen worden. Je hoeft niet iedere keer opnieuw na te denken hoe je jouw bedrijf, product of dienst gaat opmaken en communiceren.

Ja zeker! Ik richt mij juiste graag op direct contact met jou als ondernemer, ik ontwerp en help alle soorten bedrijven, van zzp’ers tot grote ondernemingen. Als vormgever en online marketeer heb ik veel ervaring en help jou graag bij het professionaliseren en goed neerzetten van jouw bedrijf.

Ik wil het jou vooral makkelijk maken. Daarom draag ik het auteursrecht van de ontwerpen volledig over aan jou bij oplevering. Zo ben je vrij om te doen en laten met jouw logo zoals jij dat wilt. Uiteraard blijf ik ook na het opleveren graag betrokken als creatieve partner, om je te ondersteunen bij het optimaal vormgeven van jouw bedrijfscommunicatie.

Gemiddeld ben ik ongeveer 8 tot 24 uur bezig met een nieuwe logo ontwerp. Wij beginnen na opdracht altijd direct en plannen uren in voor het ontwerpen aan jouw nieuwe logo. De gemiddelde doorlooptijd van een project is ongeveer 2 weken. Ik ben heel snel, maar ook heel precies.

Als wij een logo voor jouw bedrijf maken is dit altijd een op maat gemaakt ontwerp. Wij ontwerpen op basis van jouw specifieke wensen en eisen. Samen stemmen we het ontwerp helemaal af op jouw doelgroep, product of dienst. Zo heb je altijd een uniek logo ontwerp waarmee je jouw bedrijf optimaal kunt laten groeien.

Niet gevreesd! Wij zorgen ervoor dat jij uiteindelijk 100% tevreden bent met het eindresultaat, als je niet tevreden bent met een eerste of tweede conceptvoorstel dan is het aan ons om jouw verhaal nog beter te verwoorden in een uniek logo ontwerp. Ongelimiteerd aanpassingen en perfectioneren totdat je helemaal blij bent met jouw nieuwe logo.

Als je door mij een logo laat ontwerpen dan ontvang je ook de bronbestanden. Zo heb je de volledige bestanden van jouw nieuwe huisstijl in eigen beheer. Ik stuur je het logo in vector (.ai, .eps) en de complete huisstijl als .pdf formaat. Daarnaast stuur ik voor het gemak ook alle huisstijl onderdelen als .jpg en .png bestanden in 3 verschillende formaten. Zo kun je direct aan de slag met het implementeren van jouw nieuwe logo en huisstijl.

Veelgestelde vragen

Waar moet je opletten bij het laten maken van een nieuw logo ontwerp voor jouw bedrijf? Hier vind je de meestgestelde vragen en antwoorden.

Logo laten maken?

Je bent op zoek naar een ervaren grafisch vormgever voor het laten maken van jouw nieuwe logo? Wij zijn er klaar voor, jij ook? Of heb je nog vragen? Wij zijn snel, we gaan direct aan het werk en ontwerpen binnen 3 werkdagen de eerste logo concepten voor jouw bedrijf. Een uniek logo op maat waarmee je opvalt in jouw branche en regio.

Kies voor een professioneel logo op maat

Een logo op maat laten ontwerpen is één van de eerste stappen waar je als ondernemer over na moet denken. Ik help je verder bij een goede start van jouw bedrijf, verder dan alleen een logo ontwerp op maat.

logo laten ontwerpen
150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.

voor zzp'ers
100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.

ervaren vormgever
Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.

100% tevredenheidsgarantie
Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 245,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 695 Tijdelijk voor

€ 595,-

(excl. btw)
Aan de slag!

Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 17 beoordelingen in Google.

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met mij op, ik vind het leuk om met je mee te denken en help je graag verder.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje