Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten

Waar moet je opletten bij het laten maken van een nieuw logo ontwerp voor jouw bedrijf? Hier vind je de meestgestelde vragen en antwoorden.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van zzper's, ondernemers en online marketeers over het laten ontwerpen en neerzetten van een sterke bedrijfsuitstraling.

De meeste logo’s en huisstijlen worden ontworpen tussen de €195,- en €1.250,-

Belangrijk om je te realiseren bij het investeren in een nieuw logo is dat je vanaf de eerste dag dat je jouw logo gebruikt een herkenbaar merk gaat opbouwen. Daarom is het belangrijk en bespaar je kosten wanneer je vanaf het begin een goed en passend ontwerp laat maken. Je hebt bij ons al voor een vast bedrag van €295,- excl. btw een professioneel logo ontwerp.

Een logo is het grafische symbool met jouw bedrijfsnaam waaraan jouw doelgroep jouw kan herkennen. Een complete huisstijl bestaat uit een logo en kijken we naar de gehele visuele presentatie van jouw bedrijf, zoals gebruik van kleuren, lettertypes, beelden en ontwerp ik een set met iconen, briefpapier, visitekaartjes en template voor social media.

Het is belangrijk dat jouw logo overal en op de juiste manier wordt gebruikt. Dit betekent onder andere dat het logo op alle communicatie uitingen in dezelfde verhouding en kleur moet staan. Als grafisch vormgever help en adviseer ik je hoe je jouw logo sterk kunt neerzetten in jouw gehele communicatie.

Een complete huisstijl zorgt voor consistentie in al jouw communicatie uitingen en helpt bij het opbouwen van een sterk merk. Daarnaast bespaart een complete huisstijl tijd en geld omdat alle ontwerpen op elkaar afgestemd zijn en hergebruikt kunnen worden. Je hoeft niet iedere keer opnieuw na te denken hoe je jouw bedrijf, product of dienst gaat opmaken en communiceren.

Ja zeker! Ik richt mij juiste graag op direct contact met jou als ondernemer, ik ontwerp en help alle soorten bedrijven, van zzp’ers tot grote ondernemingen. Als vormgever en online marketeer heb ik veel ervaring en help jou graag bij het professionaliseren en goed neerzetten van jouw bedrijf.

Wij willen het onze klanten vooral makkelijk maken. Echte creatieve dienstverleners! Daarom dragen wij het auteursrecht bij oplevering over aan jou als opdrachtgever. Je bent dus helemaal vrij om te doen en laten met jouw logo zoals jij dat wilt. Uiteraard blijven we ook graag na het aanleveren van de ontwerpen betrokken, en ondersteunen we je bij het optimaal vormgeven van jouw bedrijfscommunicatie.

Gemiddeld zijn onze ontwerpers ongeveer 8 tot 24 uur bezig met een nieuwe logo ontwerp. Wij beginnen na opdracht altijd direct en plannen uren in voor het ontwerpen aan jouw nieuwe logo. De gemiddelde doorlooptijd van een project is ongeveer 2 weken. We zijn heel snel, maar ook heel precies. 👌

Als wij een logo voor jouw bedrijf maken is dit altijd een op maat gemaakt ontwerp. Wij ontwerpen op basis van jouw specifieke wensen en eisen. Samen stemmen we het ontwerp helemaal af op jouw doelgroep, product of dienst. Zo heb je altijd een uniek logo ontwerp waarmee je jouw bedrijf optimaal kunt laten groeien.

Niet gevreesd! Wij zorgen ervoor dat jij uiteindelijk 100% tevreden bent met het eindresultaat, als je niet tevreden bent met een eerste of tweede conceptvoorstel dan is het aan ons om jouw verhaal nog beter te verwoorden in een uniek logo ontwerp. Ongelimiteerd aanpassingen en perfectioneren totdat je helemaal blij bent met jouw nieuwe logo.

Als je bij ons een logo laat maken dan ontvang je ook de bronbestanden in eigen beheer. Wij sturen je het logo in .ai en .pdf formaat. Daarnaast sturen wij voor het gemak ook een .svg, .jpg en .png bestand in 3 verschillende versies. Zo heb je altijd een passend formaat en kun je jouw logo direct gaan gebruiken.

Veelgestelde vragen

Waar moet je opletten bij het laten maken van een nieuw logo ontwerp voor jouw bedrijf? Hier vind je de meestgestelde vragen en antwoorden.

Logo laten maken?

Je bent op zoek naar een ervaren grafisch vormgever voor het laten maken van jouw nieuwe logo? Wij zijn er klaar voor, jij ook? Of heb je nog vragen? Wij zijn snel, we gaan direct aan het werk en ontwerpen binnen 3 werkdagen de eerste logo concepten voor jouw bedrijf. Een uniek logo op maat waarmee je opvalt in jouw branche en regio.

Kies voor een professioneel logo op maat

Een logo op maat laten ontwerpen is één van de eerste stappen waar je als ondernemer over na moet denken. Ik help je verder bij een goede start van jouw bedrijf, verder dan alleen een logo ontwerp op maat.


150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.


100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.


Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.


Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Uitstekend
Gebaseerd op 15 recensies
Mariska van Heijdoorn
Mariska van Heijdoorn
19 September 2023
Martin heeft onze Stichting perfect geholpen met een logo voor één van onze projecten. Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor.
Catharina Meijer
Catharina Meijer
15 Juni 2023
Ze hebben mij super snel geholpen en zijn uiterst betrouwbaar.
bilal zaitouni
bilal zaitouni
1 November 2022
Most value is een aanrader op het gebied van online marketing. Ze overtreffen je verwachtingen!
Kevin van Mierlo
Kevin van Mierlo
6 Juli 2022
Zeer vakkundig! Professionele aanpak en dus zeker een aanrader voor het ontwerpen en maken van jouw website.
Gwenda van Mierlo- van Maaren
Gwenda van Mierlo- van Maaren
6 Juli 2022
Hoge Kwaliteit, Creatief ontwerp en klantvriendelijk! Zeker een aanrader!
Kasper Katje
Kasper Katje
3 Juli 2022
Fijne samenwerking. Duidelijke communicatie en vlotte betaling.
Nick van Maaren
Nick van Maaren
24 Juni 2022
Martin is één van de meest ervaren online specialisten die ik ken. Hij heeft veel kennis op het gebied van strategie, webdesign, webdevelopment en marketing en geeft je altijd een eerlijk, weloverwogen advies. Met veel passie voor het vak en vele jaren ervaring ben je er zeker van dat hij een project tot een goed einde weet te brengen. Door zijn kennis van design, techniek en marketing te combineren vindt hij de juiste oplossing voor complexe projecten en zorgt hij voor geweldige eindresultaten.
Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Martin van Maaren

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met mij op, ik vind het leuk om met je mee te denken en help je graag verder.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Een professionele uitstraling?

Stuur een berichtje