Logo ontwerp voor bouwbedrijf

Logo, huisstijl en website voor bouwbedrijven

Ga goed van start als bouwbedrijf met een logo, huisstijl en website. Kies voor een professionele uitstraling op maat. Als grafisch vormgever help ik je bij het neerzetten van een krachtige, frisse en opvallende uitstraling.

Logo ontwerp voor bouwbedrijf

Ga goed van start als bouwbedrijf met een logo, huisstijl en website. Kies voor een professionele uitstraling op maat. Als grafisch vormgever help ik je bij het neerzetten van een krachtige, frisse en opvallende uitstraling.

Logo, huisstijl en website voor bouwbedrijf

Als grafisch ontwerper heb ik al vele logo’s en huisstijlen gemaakt voor bedrijven van verschillende groottes en in verschillende branches. Hierin ben ik mij enkele jaren gelden gaan richten op verschillende specifieke branches waaronder bouwbedrijven. Of je nu een nieuw logo wilt laten ontwerpen of je huidige logo wilt laten herontwerpen, ik help je bij het neerzetten van een aansprekende en onderscheidende uitstraling.

Recente logo ontwerpen die ik gemaakt heb voor bijvoorbeeld Plecom Aannemersbedrijf. Van zzp’ers tot midden- en grote bouwbedrijven. Ik help je graag aan een nieuwe frisse uitstraling en het promoten van jouw diensten als bouwbedrijf.

Inspiratie voor jouw nieuwe logo nodig?

Enkele voorbeelden ter inspiratie van logo’s die ik recent gemaakt heb voor bouwbedrijven.

Fris en strak logo ontwerp

Ben je pas gestart als aannemer en wil je voor jouw bouwbedrijf een nieuwe passende uitstraling laten ontwerpen? Ik heb als grafisch ontwerper veel ervaring in het maken van een professioneel logo voor jouw bouwbedrijf. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en positioneren van bedrijven, help ik ook jou graag om jouw bedrijf te laten opvallen met als eerste stap een uniek logo ontwerp. Je ontvangt een ongelimiteerd aantal voorstellen, waardoor je zeker zult zijn van een logo waar je 100% tevreden mee bent.

Makkelijk en direct contact met mij als ontwerper. Één direct aanspreekpunt, om jouw wensen en ideeën te bespreken. Ik ontwerp en bedenk samen met jou een complete uitstraling en huisstijl. Naast een sterke visuele uitstraling help ik je ook bij het neerzetten van je eigen portfolio website. Ik heb speciaal voor bouwbedrijven en aannemers verschillende standaard webdesign templates ontwikkeld, waarmee je jouw mooiste projecten op een professionele en eenvoudige manier online kunt laten opvallen.

Logo bouwbedrijf

Samen creëren we een unieke, op maat gemaakte logo, huisstijl en website voor het optimaal presenteren van jouw diensten als vakman. Een professioneel logo en betrouwbare uitstraling is voor ieder bedrijf essentieel in het neerzetten van een herkenbare uitstraling en het opbouwen van naamsbekendheid. Met 15+ jaar ervaring en passie voor design, marketing en ondernemen, weet ik precies wat er nodig is om ook voor jouw bouwbedrijf een optimale bedrijfspresentatie te ontwerpen. Een logo ontwerp moet niet alleen mooi zijn, maar ook jouw identiteit en diensten overbrengen. Daarom starten we altijd vooraf met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we alles rondom jouw dienst, regio en focus, zodat we vanuit een duidelijk vertrekpunt aan de slag gaan. Op basis van deze informatie ontwerp ik een eerste voorstel en presenteer ik meerdere ontwerpen waaruit we het beste logo kiezen.

Ik zorg ervoor dat het gekozen logo ontwerp verder wordt uitgewerkt tot een complete huisstijl en vertaal dit ook in andere marketinguitingen, zoals visitekaartjes, flyers, iconen en social media templates. Zo ontstaat er eenheid en herkenbaarheid in al jouw marketing uitingen.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken. Samen zorgen we voor een passende en aansprekende uitstraling van jouw bedrijf.


150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.


100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.


Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.


Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Logo, huisstijl en website op maat

Hoever ben jij al met het neerzetten van jouw eigen bouwbedrijf? Heb je al een keuze gemaakt qua bedrijfsnaam? Is de domeinnaam al geregeld? Heb je misschien al een idee qua logo of betreft kleuren? Ik denk graag vanaf het eerste moment al met je mee. Ik heb al veel bouwbedrijven en aannemers mogen ondersteunen bij het opstarten en neerzetten van een mooie bedrijfsuitstraling.

Mogelijkheden bespreken?
  • Direct en persoonlijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en nauwkeurig
  • Hoge kwaliteit ontwerpen
  • Van logo tot website en online marketing
Martin van Maaren

Opzoek naar een professionele uitstraling voor jouw bouwbedrijf?

Ik heb al voor veel bouwbedrijven en aannemers een logo, huisstijl en portfolio website mogen maken. Wil jij ook een professionele uitstraling?
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje