Logo ontwerper voor bedrijven
Maatwerk, advies en direct contact
Logo ontwerp voor bouwbedrijf

Logo, huisstijl en website voor jouw bouwbedrijf

Ga goed van start met je eigen bouwbedrijf en kies voor een logo, huisstijl en website op maat gemaakt. Door te investeren in een professionele uitstraling en branding maak je een professionele indruk. Als freelance grafisch vormgever help ik je bij het neerzetten van een krachtige, frisse en opvallende uitstraling.

voorbeeld logo en huisstijl ontwerp op maat

Logo ontwerp voor bouwbedrijf

Ga goed van start met je eigen bouwbedrijf en kies voor een logo, huisstijl en website op maat gemaakt. Door te investeren in een professionele uitstraling en branding maak je een professionele indruk. Als freelance grafisch vormgever help ik je bij het neerzetten van een krachtige, frisse en opvallende uitstraling.

voorbeeld maatwerk logo, huisstijl en website

Jouw bouwbedrijf laten opvallen

Als grafisch ontwerper heb ik al vele logo’s en huisstijlen gemaakt voor bedrijven van verschillende groottes en in verschillende branches. Hierin ben ik mij enkele jaren gelden gaan richten op verschillende specifieke branches waaronder bouwbedrijven. Of je nu een nieuw logo wilt laten ontwerpen of je huidige logo wilt laten herontwerpen, ik help je bij het neerzetten van een aansprekende en onderscheidende uitstraling.

Recente logo ontwerpen die ik gemaakt heb voor bijvoorbeeld Plecom Aannemersbedrijf. Van zzp’ers tot midden- en grote bouwbedrijven. Ik help je graag aan een nieuwe frisse uitstraling en het promoten van jouw diensten als bouwbedrijf.

Inspiratie voor jouw nieuwe logo nodig?

Enkele voorbeelden ter inspiratie van logo’s van bouwbedrijven die ik recent gemaakt heb. Laat je inspireren door maatwerk logo ideeën waarmee we samen tot een uniek symbool komen dat niet bestaat uit het standaard gereedschap van online logomaker tools. 😅

Logo bouwbedrijf Logo bouwbedrijf
Logo bouwbedrijf Logo bouwbedrijf
Logo bouwbedrijf Logo bouwbedrijf

Fris en strak logo ontwerp

Ben je pas begonnen als aannemer en wil je een passende bedrijfspresentatie laten ontwerpen? Ik heb als grafisch ontwerper en online marketeer veel ervaring in het maken van maatwerk logo’s en huisstijlen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en positioneren van bedrijven, help ik ook jou graag om jouw ideeën te vertalen naar een uniek logo ontwerp. Je ontvangt een ongelimiteerd aantal voorstellen, waardoor je zeker zult zijn van een logo waar je 100% tevreden mee bent.

Je hebt voor een vast bedrag van eenmalig €295 exclusief btw een logo ontwerp op maat gemaakt. Met 100% tevredenheidsgarantie.

Complete huisstijl

Kies je voor een complete huisstijl dan ontwerp ik niet alleen een strak logo maar ook jouw briefpapier, visitekaartjes en website pictogrammen. In een huisstijlhandboek leggen we vast hoe je het logo consistent kunt gebruiken en toepassen en welke lettertypen, kleuren en afbeeldingen jouw boodschap ondersteunen.

Je hebt voor een vast bedrag van tijdelijk €695 exclusief btw een complete huisstijl op maat gemaakt. Met 100% tevredenheidsgarantie.

Plecom website huisstijl en logo bouwbedrijf

Één aanspreekpunt

Makkelijke en directe communicatie, dat is het voordeel van een freelance vormgever. Één direct aanspreekpunt, om jouw wensen en ideeën te bespreken. Ik ontwerp en bedenk samen met jou een complete uitstraling van logo ontwerp tot webdesign en online marketing. Naast ontwerpen van een logo, help ik je ook bij het neerzetten van je eigen portfolio website. Ik heb speciaal voor bouwbedrijven, aannemers en klusbedrijven verschillende standaard templates ontwikkeld. Hiermee kun je jouw mooiste projecten op een eenvoudige manier online laten opvallen.

Logo bouwbedrijf

Samen creëren we een unieke, op maat gemaakte logo, huisstijl en website voor het optimaal presenteren van jouw diensten als vakman. Een professioneel logo en betrouwbare uitstraling is voor ieder bedrijf essentieel in het neerzetten van een herkenbare uitstraling en het opbouwen van naamsbekendheid. Met 15+ jaar ervaring en passie voor design, marketing en ondernemen, weet ik precies wat er nodig is om ook voor jouw bouwbedrijf een optimale bedrijfspresentatie te ontwerpen. Een logo ontwerp moet niet alleen mooi zijn, maar ook jouw identiteit en diensten overbrengen. Daarom starten we altijd vooraf met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we alles rondom jouw dienst, regio en focus, zodat we vanuit een duidelijk vertrekpunt aan de slag gaan. Op basis van deze informatie ontwerp ik een eerste voorstel en presenteer ik meerdere ontwerpen waaruit we het beste logo kiezen.

Ik zorg ervoor dat het gekozen logo ontwerp verder wordt uitgewerkt tot een complete huisstijl en vertaal dit ook in andere marketinguitingen, zoals visitekaartjes, flyers, iconen en social media templates. Zo ontstaat er eenheid en herkenbaarheid in al jouw marketing uitingen.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken. Samen zorgen we voor een passende en aansprekende uitstraling van jouw bedrijf.

logo laten ontwerpen
150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.

voor zzp'ers
100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.

ervaren vormgever
Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.

100% tevredenheidsgarantie
Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 245,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 695 Tijdelijk voor

€ 595,-

(excl. btw)
Aan de slag!

Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 17 beoordelingen in Google.

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Logo, huisstijl en website laten maken

Hoever ben jij al met het neerzetten van jouw eigen bouwbedrijf? Heb je al een keuze gemaakt qua bedrijfsnaam? Is de domeinnaam al geregeld? Heb je misschien al een idee qua logo of betreft kleuren? Ik denk graag vanaf het eerste moment al met je mee. Ik heb al veel bouwbedrijven en aannemers mogen ondersteunen bij het opstarten en neerzetten van een mooie bedrijfsuitstraling.

Mogelijkheden bespreken?
  • Direct en persoonlijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en nauwkeurig
  • Hoge kwaliteit ontwerpen
  • Van logo tot website en online marketing
Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Ik maak een logo ontwerp op maat

Ik maak jaarlijks ongeveer 200 logo ontwerpen voor o.a. bouwbedrijven en andere bedrijven in de bouwsector. Dus ben jij een professional en wil je een logo laten ontwerpen als loodgieter, architectenbureau of klusbedrijf?
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje