Huisstijlhandboek

Richtlijnen voor een herkenbare huisstijl

Wil je een krachtige bedrijfspresentatie neerzetten door het laten ontwerpen van een logo en huisstijl? Leg het gebruik van je huisstijl vast in een huisstijlhandboek.

Huisstijlhandboek

Wil je een krachtige bedrijfspresentatie neerzetten door het laten ontwerpen van een logo en huisstijl? Leg het gebruik van je huisstijl vast in een huisstijlhandboek.

Consistente uitstraling als bedrijf

Een goed huisstijlhandboek bestaat uit verschillende huisstijlelementen. Het logo, slogan, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, kleurgebruik voorzien van de verschillende kleurcodes, typografie, iconen, beelden, keuze qua drukwerk en materiaal en richtlijnen voor een consistent gebruik van deze elementen. Door het goed vastleggen en toepassen van je huisstijl in een huisstijlhandboek bouw je aan een sterke uitstraling als bedrijf.

Huisstijlhandboek maken

Huisstijlhandboek voorbeeld PD Schilders

Het gebruik van jouw huisstijl vastleggen

In een huisstijlhandboek leggen we dus vast hoe je jouw huisstijl toepast in alle marketing uitingen binnen jouw bedrijf. Dit draagt bij aan een eenduidige en consistente uitstraling en wanneer jouw bedrijf groeit bespaart het hebben van een handboek ook tijd en kosten doordat je efficiënter jouw grafisch vormgeving kunt uitbesteden.

Wanneer ik jouw nieuwe huisstijl mag ontwerpen is dit altijd inclusief huisstijlhandboek. Hierdoor ga je als bedrijf goed van start met jouw nieuwe bedrijfspresentatie en heb je alle huisstijlelementen beschikbaar om jouw product of dienst optimaal te verkopen. Ik lever het handboek altijd als .pdf bestand en als .ai (bewerkbaar) illustrator bestand.

Als vormgever heb ik al meer dan 200 logo’s en huisstijlen voor verschillende bedrijven ontworpen. Ik geloof in maatwerk en leg het gebruik van jouw huisstijl vast in een huisstijlhandboek. Door dit handboek te delen met externe partijen partners, zoals een drukker of webdesign bureau, wordt ook daar jouw huisstijl correct en consistent toegepast. Zo zorg je ervoor dat al jouw communicatiemiddelen in dezelfde stijl worden gemaakt en is je beeldmerk en visuele identiteit direct herkenbaar voor jouw doelgroep.

Ben je benieuwd naar een voorbeeld van een huisstijlhandboek en hoe je hiermee kunt werken? Ik denk hierin graag met je mee.

logo laten ontwerpen
150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.

voor zzp'ers
100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.

ervaren vormgever
Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.

100% tevredenheidsgarantie
Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 245,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 695 Tijdelijk voor

€ 595,-

(excl. btw)
Aan de slag!

Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 17 beoordelingen in Google.

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Jouw huisstijl vastleggen in een huisstijlhandboek

De kracht van een goede presentatie van jouw bedrijf is het consistent gebruiken van jouw huisstijlelementen.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje