Nieuw logo ontwerp voor Keurslager De Haas

Nieuwe uitstraling voor De Haas in Arnhem met een compleet nieuwe huisstijl en logo ontwerp in vier fase doorgevoerd in de organisatie. Van logo ontwerp, grafische vormgeving tot webdesign.

Logo laten maken

Puur genieten sinds 1940

Voor Keurslager De Haas hebben we een complete nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen. Meer nadruk op De Haas een bekende naam in de regio Arnhem-Ede. Een meer exclusieve uitstraling en focus op verantwoord echt goed genieten. Voor het logo ontwerp hebben we zelf een custom font ontwikkeld wat de huisstijl direct een eigen unieke uitstraling geeft. Ook voor de ontwerpen van de verpakkingen hebben we een complete lijn in drie verschillende kleuren ontwikkeld.

Diensten
  • Logo & huisstijl
  • Winkelborden
  • Gevelreclame
  • Verpakkingen
  • Vlaggen
  • Banners
  • Webdesign
Bekijk de website
Keurslager De Haas

Rebranding De Haas, Keurslager

Nieuwe uitstraling voor De Haas in Arnhem met een compleet nieuwe huisstijl en logo ontwerp in vier fase doorgevoerd in de organisatie. Van logo ontwerp, grafische vormgeving tot webdesign.

Nieuw logo, nieuwe positionering

Keurslager De Haas is begonnen met het laten maken van een nieuw logo ontwerp. Vanuit daar hebben we in een brandbook de richtlijnen voor het toepassen van de huisstijl in de verschillende fase van de rebranding naar de nieuwe uitstraling vastgelegd. Ook hebben we later verschillende iconen en ander grafisch werk mogen maken en veel printwerk mogen realiseren. Wij werken graag aan langdurige relaties met enthousiaste ondernemers en bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen.

Bekijk het resultaat

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Ook een professionele uitstraling voor jouw bedrijf?

Vrijblijvend advies?

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Martin van Maaren

Wil je voor jouw bedrijf ook een frisse en passende uitstraling?

Ik help je graag bij het creatieve proces en het positioneren van jouw merk.
Stuur een berichtje

Een professionele uitstraling?

Stuur een berichtje