SVG logo gemaakt voor Pixel Creation

Logo ontwerp voor Pixel Creation

Met de nieuwe frisse en strakke uitstraling vertegenwoordigd het logo goed wat Pixel Creation doet en waar het voor staat. Complexe vraagstukken eenvoudig maken en doelgericht.
Logo laten maken
Logo en huisstijl voor digital agency in Arnhem

Logo en huisstijl voor digital agency in Arnhem

Een logo passend bij de naam, herkenbaarheid en kwaliteit zijn de belangrijkste kenmerken waar het logo ontwerp aan moest voldoen. Het eerste logo is in 2007 ontworpen toen Pixel Creation net als webdesign bureau gestart was. Inmiddels is Pixel Creation gegroeid naar een full-service internet bureau. Beste spannend wanneer je dan jouw logo gaat aanpassen. De meeste mensen en klanten noemen het ook Pixel.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Reclame borden
  • Huisstijl & brandbook
  • Ontwerp website iconen
  • Ontwerp Social Media template
Bekijk de website
Portfolio grafisch vormgever - Pixel Creation
Pixel Creation

Pixel perfect logo ontwerp

Met de nieuwe frisse en strakke uitstraling vertegenwoordigd het logo goed wat Pixel Creation doet en waar het voor staat. Complexe vraagstukken eenvoudig maken en doelgericht.

Grafisch ontwerper Martin van Maaren

Een beeld van jouw bedrijf maken

Het eerste logo van Pixel Creation, full-service webdesign bureau in Arnhem is door mij in 2007 ontworpen. Na 15 jaar was het tijd voor een nieuwe frisse look. Pixels zijn bepalend voor de kwaliteit, kleur en positie van het beeld op jouw scherm. Erg belangrijk dus bij het ontwerpen en ontwikkelen van een goede website.

Bekijk het resultaat

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 245,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 695 Tijdelijk voor

€ 595,-

(excl. btw)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje