Logo ontwerp voor Nedcam

Voor Nedcam heb ik een redesign gemaakt op het bestaande logo. De nieuwe frisse en professionele uitstraling passend bij de diensten van Nedcam.
Logo laten maken

Logo, huisstijl en website ontwerp voor Nedcam

Ik heb voor Nedcam een compleet nieuwe huisstijl mogen ontwerpen en ontwikkelen. De nieuwe look is in de gehele organisatie doorgevoerd van de website en het drukwerk tot op de gevel, vlaggen, auto’s en stickers voor op de printers.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl ontwerp
  • Gevelreclame
  • Webdesign
Nedcam

Logo maken voor Nedcam B.V.

Voor Nedcam heb ik een redesign gemaakt op het bestaande logo. De nieuwe frisse en professionele uitstraling passend bij de diensten van Nedcam.

Professionele huisstijl

Nedcam is een uniek Nederlands bedrijf in de maakindustrie. Een bedrijf dat gezien mag worden met een professionele internationale uitstraling. In de hele branding van Nedcam komt in kleur, beeld en tekst terug dat Nedcam een maakbedrijf uit Nederland is. Op basis van de bestaande huisstijl heeft Nedcam gekozen een redesign van het logo te laten maken met als resultaat een nieuwe frisse en professionele huisstijl passend bij de diensten en het internationale karakter.


Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. btw)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Martin van Maaren

Ben jij ook toe aan een rebranding van jouw merk?

Ik denk graag met je mee in het creatieve proces en het uitvoeren naar een nieuwe bedrijfsuitstraling.
Stuur een berichtje
Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje