Nieuw logo ontwerp voor Artin Apollo

Nieuw logo getekend voor Artin Apollo. Een krachtig logo symbool in het middelpunt van het logo dat in één kleur veel details laat terugkomen.

Logo laten maken

Logo ontwerp voor Artin Apollo

Artin Apollo is een gloednieuw kledingmerk dat zich richt op luxe herenkleding. Geïnspireerd door de Griekse mythologie en de jeugdige, krachtige en veelzijdige God Apollo, heb ik een logo ontworpen waarop Apollo op zijn strijdwagen aankomt. Het kledingmerk gaat de komende tijd  stoere, nette kleding zoals polo’s, shirts en overshirts ontwikkelen die de moderne man zeker zal aanspreken.

Diensten
  • Logo design
  • Huisstijl
  • Brandbook
  • Visitekaartjes
  • Website iconen
  • Labels
Artin Apollo

Logo voor nieuw heren/modemerk

Nieuw logo getekend voor Artin Apollo. Een krachtig logo symbool in het middelpunt van het logo dat in één kleur veel details laat terugkomen.

Complete huisstijl

Het is een grote uitdaging voor kledingmerken om zich te onderscheiden. Daarom is er gekozen voor eenvoud, aandacht voor detail en het gebruiken van sterke kleuren. Door zorgvuldig onderzoek te doen, een helder ontwerp en veel feedback te verzamelen, zijn we tot een definitief logo gekomen voor Artin Apollo. Dit logo is speciaal ontworpen om de modebewuste man direct aan te spreken.

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Ook een professionele uitstraling voor jouw bedrijf?

Vrijblijvend advies?

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Martin van Maaren

Ook een logo laten maken?

Voor €295 ben je al voorzien van een mooie logo ontwerp waar je gegarandeerd 100% tevreden mee bent. Wat houd je nog tegen? 😁
Stuur een berichtje

Een professionele uitstraling?

Stuur een berichtje