SVG logo gemaakt voor Hoveniersbedrijf De Lange

Logo ontwerp voor Hoveniersbedrijf De Lange

Ik heb een nieuw fris logo ontwerp mogen maken voor Dennis, net gestart als hoveniersbedrijf in de regio Rotterdam. Onder de bedrijfsnaam De Lange Hoveniers is Dennis gericht op tuinaanleg en -onderhoud bij particulieren.
Logo laten maken
Logo voor startende hovenier in Rotterdam

Logo voor startende hovenier in Rotterdam

Als zelfstandig hovenier en pas net begonnen met zijn hoveniersbedrijf wil de klant een professionele, aansprekende en betrouwbare uitstraling. Dit doen we deels door het ontwerpen van een mooi professioneel logo ontwerp met daarnaast het plannen van een fotoshoot en het ontwikkelen van een eigen portfolio website.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl ontwerp
  • Kleuren en lettertypes
  • Grafische vormgeving
Portfolio grafisch vormgever - Hoveniersbedrijf De Lange
Hoveniersbedrijf De Lange

Nieuw logo voor hoveniersbedrijf

Ik heb een nieuw fris logo ontwerp mogen maken voor Dennis, net gestart als hoveniersbedrijf in de regio Rotterdam. Onder de bedrijfsnaam De Lange Hoveniers is Dennis gericht op tuinaanleg en -onderhoud bij particulieren.

Grafisch ontwerper Martin van Maaren

Professioneel logo voor jouw hoveniersbedrijf

Ben jij ook een startende hovenier en wil je een herkenbare uitstraling voor jouw bedrijf? Ik help je graag met het ontwerpen van een professioneel en aansprekend logo. Naast het logo, kan ik ook een complete huisstijl en branding voor jouw hoveniersbedrijf uitwerken en een resultaatgerichte portfolio website bouwen.

Het verhaal achter De Lange Hoveniers

Eigenaar Dennis begon zijn eigen hoveniersbedrijf in de omgeving van Rotterdam met veel passie en ervaring. Om zijn bedrijf op de kaart te zetten, was hij op zoek naar een krachtig logo en een bijpassende huisstijl. Na verschillende feedback rondes, zijn we samen tot een succesvol en aansprekend logo ontwerp gekomen. Op basis van Dennis zijn input ben ik als grafisch vormgever aan de slag gegaan met het ontwerpen van enkele varianten voor De Lange Hoveniersbedrijf. Voor het neerzetten van een herkenbare uitstraling heb ik gekozen voor chique kleuren en een eenvoudige en minimalistische opzet.

Met de wensen van Dennis betreft het logo en een analyse van de concurrentie in de regio hebben we gekozen voor een zakelijke en professionele uitstraling. Na een aantal feedback rondes zijn we tot een mooie een aansprekend logo ontwerp gekomen. Daarnaast gaan we een op maat gemaakte portfolio website ontwikkelen waarop alle projecten makkelijk en goed weergegeven worden.

Laat je inspireren

Voor dit logo ontwerp hebben we ons laten inspireren door de natuur en de rust die een tuin uitstraalt. Benieuwd naar andere logo’s voor hoveniersbedrijven die ik heb gemaakt? Neem een kijkje in mijn portfolio en ontdek hoe andere hoveniersbedrijven hun bedrijfsuitstraling hebben neergezet.


Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 245,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 695 Tijdelijk voor

€ 595,-

(excl. btw)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Martin van Maaren

Wil je ook jouw eigen hoveniersbedrijf starten?

Ik heb veel ervaring met het ontwerpen van logo's, huisstijlen en portfolio websites voor hoveniersbedrijven.
Stuur een berichtje
Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje