Illustraties en infographics

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw boodschap visueel te maken? Met een illustratie of infographic op maat kunnen we mensen in één oogopslag aanspreken. Ik help je graag bij het ontwerpen van een passende illustratie die jouw verhaal ondersteund.

Illustraties en infographics

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw boodschap visueel te maken? Met een illustratie of infographic op maat kunnen we mensen in één oogopslag aanspreken. Ik help je graag bij het ontwerpen van een passende illustratie die jouw verhaal ondersteund.

Illustraties

Een illustratie is een visuele weergave van een dienst, product of een persoonlijke boodschap. Met goede illustraties kun je jouw bedrijf op een unieke en aantrekkelijke manier presenteren. Denk aan een illustratie op jouw website, in een brochure, of als icoon voor jouw product of dienst. Met deze illustraties kun je jouw branding en marketing extra kracht geven en gaat jouw doelgroep makkelijker herkennen.

Infographics

Een infographic is een goede manier om informatie op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Denk aan statistieken, processen, of andere gegevens. Met een infographic maken we het jouw doelgroep gemakkelijk om de informatie te lezen en begrijpen.

Ik ontwerp en creëer sinds 2007 illustraties en infographics voor verschillende bedrijven en doeleinden. Vanuit mijn ervaring weet ik hoe belangrijk het is om goede illustraties te maken in de stijl van jouw bedrijf. Ik wil ook graag dat jij als eigenaar 100% tevreden bent met het eindresultaat. Daarom heb ik een unieke 100% tevredenheidsgarantie, voor een vaste prijs.

We werken samen net zo lang aan de ontwerpen totdat we de perfecte illustratie of infographic hebben ontworpen . Dus kies voor een scherpe en vaste prijs van €395 excl. btw, zodat ook kleine ondernemingen en starters kunnen profiteren van eigen unieke illustraties.

Voorbeelden illustraties en infographics


150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.


100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.


Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.


Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat je 100% tevreden bent.

Betaalbare en betrokken ontwerper

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
 Logo ontwerp op maat

Huisstijl ontwerpen

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
 Huisstijl laten maken

Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.


Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 15 beoordelingen in Google.

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje