Een uniek logo op maat

Onderscheidend in de markt dat is wat je wilt als bedrijf.

Herkenbaarheid creëren

Met een uniek logo ontwerp alleen vertel je nog niet het verhaal van jouw bedrijf. Pas door gebruik van een duidelijke huisstijl die consequent binnen jouw bedrijf gebruikt wordt creëer je herkenbaarheid. Het doel is om vertrouwen op te bouwen en een professionele indruk achter te laten. Wanneer wij een logo of huisstijl ontwerpen leggen wij in een huisstijl handboek vast welke combinatie van kleuren, vormen, lettertypes, beeldmateriaal en taalgebruik is gewenst om een herkenbare visuele uitstraling rondom jouw bedrijf te creëren. Wij ontwerpen graag logo's voor bedrijven die willen opvallen en die zich willen onderscheiden in de markt.


Jeroen Bessels

"

Omdat ik erg tevreden was met het resultaat van mijn nieuwe logo, heb ik Jaco ook benaderd om een nieuwe en huisstijl te ontwerpen. Ik was zeer verrast door de mooie creatieve ontwerpen. Ik ben erg tevreden over de persoonlijke aanpak van Jaco. Met mijn mooie prachtige logo en huisstijl onderscheid ik mezelf op een positieve en succesvolle manier in de markt. Jaco, bedankt voor het mooie en succesvolle resultaat!

"