Logo, huisstijl & website

Samenwerken met freelance grafisch vormgever

Ik denk met je mee als grafisch vormgever hoe we jouw bedrijf de juiste uitstraling kunnen geven, maar ook als ondernemer en online marketeer hoe we jouw doelgroep bereiken en aanspreken. Ik doe niets liever dan een complete, aansprekende en professionele bedrijfspresentatie ontwerpen die opvalt in jouw branche.

Logo, huisstijl & website

Ik denk met je mee als grafisch vormgever hoe we jouw bedrijf de juiste uitstraling kunnen geven, maar ook als ondernemer en online marketeer hoe we jouw doelgroep bereiken en aanspreken. Ik doe niets liever dan een complete, aansprekende en professionele bedrijfspresentatie ontwerpen die opvalt in jouw branche.

Aansprekende en complete uitstraling

Wil je een mooi nieuw logo laten ontwerpen dat past bij jouw doelstellingen en een professionele uitstraling die jouw doelgroep aanspreekt? Daar beginnen de meeste grafisch vormgevers mee. Doordat ik ook als webdeveloper en online markteer een sterke focus op online heb, pak ik jouw aanvraag vaak net even anders op. We gaan samen in een eerste sessie zoveel mogelijk bespreken over jouw ideeën, product en markt. Hierin zoek ik al snel naar een duidelijke focus en beginnen we heel gericht.

Door vanaf het eerste ontwerp rekening te houden met de mensen die je wilt gaan bereiken en te kijken naar de zoekwoorden en behoefte van jouw doelgroep, ontwerp ik heel gericht een passende uitstraling met een duidelijke boodschap. Ik werk aan ieder logo ontwerp zorgvuldig in 4 stappen:

1. Kennismaken

Wat is jouw verhaal? Waarin onderscheid jouw bedrijf zich van de concurrentie? We maken samen een heldere inventarisatie van jouw doelen en de gewenste bedrijfsuitstraling.

2. Eerste concept voorstel

We gaan aan de slag om aan de hand van jouw wensen en ideeën een nieuw logo ontwerp te maken. Je ontvangt vaak binnen 3 werkdagen al de eerste concepten.

3. Wat past bij jouw bedrijf?

Welk logo concept past het beste bij jouw bedrijf? Welk ontwerp spreekt je het meeste aan. We maken een keuze en ik neem al jouw feedback mee om het logo in detail te perfectioneren.

4. Laat je bedrijf opvallen

Wanneer we samen tot het perfecte logo ontwerp zijn gekomen en je helemaal tevreden bent met het resultaat, lever ik alle bestanden die je nodig hebt. Als ontwerper maar ook als webdeveloper en online marketeer blijft ik graag betrokken om zowel offline als online jouw bedrijfscommunicatie aansprekend te maken. Denk hierbij aan:

logo laten ontwerpen
150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.

voor zzp'ers
100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.

ervaren vormgever
Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.

100% tevredenheidsgarantie
Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 245,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 695 Tijdelijk voor

€ 595,-

(excl. btw)
Aan de slag!

Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 17 beoordelingen in Google.

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Aansprekende en complete bedrijfsuitstraling neerzetten?

Ben je niet tevreden of zoekende naar de online en offline uitstraling van jouw bedrijf? Laten we kennismaken.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje