Social Media

Social Media posts uitbesteden?

Ik help je bij het maken en beheren van je social media kanaal, goede content en het opbouwen van een groter bereik. Wil je via social media jouw doelgroep bereiken en aanspreken?

Social Media

Ik help je bij het maken en beheren van je social media kanaal, goede content en het opbouwen van een groter bereik. Wil je via social media jouw doelgroep bereiken en aanspreken?

Social Media kanalen

Social Media is overal, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube en nog veel meer. Voor de meeste bedrijven geldt dat jouw doelgroep op één of meerdere van deze social media kanalen actief is. Wanneer je als bedrijf consequent aanwezig bent op de juiste kanalen met de aansprekende content is dit een waardevolle marketing aanpak om meer geïnteresseerde mensen te bereiken. Afhankelijk van jouw product of dienst bepalen we de juiste strategie met concrete doelstellingen. Het mooie van actief marketing inzetten via Social Media is dat alle werkzaamheden en resultaten meetbaar en inzichtelijk worden gemaakt via een data studio dashboard.

Social Media posts voor EnSolar.

Social Media volledig uitbesteden of Canva templates laten maken?

Wanneer je ervoor kiest om jouw social media kanalen volledig uit te besteden aan een professionele grafisch vormgever, bespaar je vooral tijd. Je hoeft zelf geen uren meer te besteden aan het bedenken en ontwerpen van posts, en kunt je focussen op belangrijke taken binnen jouw bedrijf. Door het uitbesteden van jouw Social Media kanalen ben je verzekerd van een professionele uitstraling, wat jouw naamsbekendheid en online presentatie krachtiger en betrouwbaarder maakt. Ik zorg ervoor dat jouw social media kanalen altijd up-to-date en interessant blijven voor jouw doelgroep.

Soms kan het ook een nadeel zijn om jouw volledige social media uit te besteden. Naast dat het 100% uitbesteden een duurdere optie is kan het ook zijn dat je een technisch product hebt of een dienst waarvoor veel vakinhoudelijke kennis nodig is. Dan kan het lastig zijn om de volledige controle uit handen te geven en om jouw visie en expertise goed over te dragen aan jouw grafisch ontwerper zodat hij de social media posts goed begrijpt en vertaalt naar een passend ontwerp.

Canva templates laten maken

Een alternatief voor volledig uitbesteden is het laten maken van Canva templates. Canva is een online ontwerptool (gewoon in je browser) waarmee je zelf heel eenvoudig en gratis content kunt maken. Als grafisch ontwerper maak ik vaak de templates en upload ik alle benodigde huisstijl elementen waardoor je in deze tool zelf eenvoudig posts kunt maken in een consistente uitstraling. Dit biedt het voordeel dat je zelf de regie houdt over de content die je plaatst, maar wel profiteert van professioneel ontworpen templates. Bovendien kun je deze templates meerdere malen gebruiken, waardoor het uitbesteden bestaan uit eenmalige kosten. Een nadeel van Canva templates is dat je nog steeds zelf tijd en moeite moet investeren in het creatieve proces.

Zo ziet de Canva ontwerptool eruit:

Ontwerp tool Canva templates laten maken

Recente posts en campagnes:

logo laten ontwerpen
150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.

voor zzp'ers
100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.

ervaren vormgever
Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.

100% tevredenheidsgarantie
Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 295,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. btw)
Aan de slag!

Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 15 beoordelingen in Google.

Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Social Media uitbesteden?

Ik denk graag met je mee over de juiste kanalen, aanpak en social media posts om jouw doelgroep te bereiken.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje