Logo ontwerp voor Gewoon geDaan

Logo ontwerp op maat voor zzp'er op het gebied van projectondersteuning. Na enkele feedbackrondes is dit het eindresultaat, een prachtig typografisch ontwerp met eenvoudig pictogram voor een opvallende uitstraling.
Logo laten maken

Professionele uitstraling als zzp'er

Daniëlle heeft gekozen voor een duidelijke bedrijfsnaam. Een makkelijk te onthouden bedrijfsnaam waarin ook haar eigen voornaam met een knipoog terugkomt. In het ontwerp wilde ik met het symbool daar extra nadruk opleggen in combinatie met de ondersteunende taken die zij als dienst aanbied.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • One-Page website
  • Ontwerp pictogram
  • Kleurenschema
  • Huisstijl beelden
Bekijk de website
Gewoon geDaan

Goede uitstraling als startende ondernemer

Logo ontwerp op maat voor zzp’er op het gebied van projectondersteuning. Na enkele feedbackrondes is dit het eindresultaat, een prachtig typografisch ontwerp met eenvoudig pictogram voor een opvallende uitstraling.

Logo zzp’er

Daniëlle is per februari ingeschreven bij de KvK als zelfstandig projectondersteuner. Als startende zzp’er zoekt ze naar een passende, frisse en aansprekende uitstraling voor haar diensten. Met veel ervaring bied Daniëlle projectleiders bij lokale overheiden zoals gemeenten, regio en provincie ondersteuning.

Bekijk het resultaat

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Ook een professionele uitstraling laten ontwerpen voor jouw bedrijf?

Logo, huisstijl, visitekaartjes, flyers, website en meer voor een aansprekende en opvallende bedrijfspresentatie. Direct contact met de vormgever, 100% tevredenheidsgarantie en een vast bedrag.

Vrijblijvend advies?

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Martin van Maaren

Logo en huisstijl ontwerp voor startende ondernemers

Wil jij als startende zzp'er ook een professioneel logo laten ontwerpen? Laten we kennismaken en jouw ideeën bespreken.
Stuur een berichtje

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje