Martin van Maaren

Freelance grafisch vormgever

Als grafisch vormgever werk ik graag met ondernemers die vol passie over hun product of dienst vertellen. Met 15+ jaar ervaring in online marketing, en een ongelimiteerd aantal correcties, ontwerp ik jouw nieuwe logo totdat je helemaal tevreden bent.

Martin van Maaren

Als grafisch vormgever werk ik graag met ondernemers die vol passie over hun product of dienst vertellen. Met 15+ jaar ervaring in online marketing, en een ongelimiteerd aantal correcties, ontwerp ik jouw nieuwe logo totdat je helemaal tevreden bent.

Een nieuw logo laten maken

Wil je graag een nieuw logo ontwerp laten maken voor jouw bedrijf? Een logo waarmee je niet alleen je doelgroep gaat aanspreken maar waar je ook zelf helemaal enthousiast van wordt? Als ervaren grafisch ontwerper werk ik vanuit Arnhem aan de vormgeving en uitstraling van jouw bedrijf, product of dienst.

Wat wil je uitstralen met jouw bedrijf? Wie moet zich aangesproken voelen? En waarmee ga jij je onderscheiden ten opzichte van je concurrenten? Een goed logo ontwerp heeft al deze elementen in het ontwerp verwerkt. Een logo en huisstijl zorgt voor de eerste indruk van jouw bedrijf. Laat een uniek symbool ontwerpen in combinatie met een strak lettertype. Een beeldmerk dat je na een aantal keer zien gaat herkennen. Door gebruik te maken van opvallende kleuren, een sterke en korte bedrijfsnaam en een tijdloos ontwerp, maken we samen jouw nieuwe logo passend bij jouw bedrijf.

Kies als starter voor een eenvoudige uitstraling waarmee je opvalt. Of kies als merk voor een doordacht beeldmerk waarmee je jouw verhaal en boodschap verpakt en jouw product of dienst binnen enkele seconden helder communiceert.

Martin, grafisch ontwerper

15+ jaar ervaring in het ontwerpen van professionele logo’s en huisstijlen. Logo laten maken of een redesign van je huidige merk? Samen bespreken we jouw wensen en ideeën voor een nieuwe uitstraling.

Waar moet een goed logo ontwerp aan voldoen?

Met jouw logo en huisstijl zet je de basis van jouw bedrijfsuitstraling en alle andere communicatie richting de buitenwereld. Hoe krachtiger en minimalistischer je logo ontwerp hoe beter. Wanneer je logo nog een volledige zin als slogan nodig heeft omdat anders niet duidelijk is wat je als bedrijf doet, voldoet je logo nog niet aan de richtlijnen van een professioneel logo ontwerp. Zoek je nog naar inspiratie, tips en ideeën voor jouw nieuwe logo?

Jouw bedrijf verdient een goede uitstraling

Als freelance grafisch vormgever help ik je graag bij het maken van een professioneel logo ontwerp en een compleet uitgewerkte huisstijl met brandbook. Hierdoor ben je verzekerd van een professionele bedrijfsuitstraling die jouw doelgroep aanspreekt. Vooraf zal ik als online marketeer mij altijd eerst verdiepen in jouw product of dienst en wie jouw klanten zijn, die je wilt gaan aanspreken.

Wat kost het laten maken van een logo?

Een goed nieuw logo laten ontwerpen kost tijd zowel van mij als designer als van jou als ondernemer/eigenaar. Laat je niet verleiden door snel een logo te maken, wanneer je in een later stadium dit alsnog wilt aanpassen begin je qua uitstraling en herkenbaarheid als klein bedrijf weer op nul.

Benieuwd naar de tarieven voor het laten maken van een professioneel logo of complete huisstijl?

Wanneer je bezig bent met het opzetten van een nieuw concept, je eigen bedrijf of wanneer je een nieuwe identiteit zoekt als bedrijf. Een nieuw logo laten maken is een belangrijke stap. Ik help je hierbij door jouw ideeën visueel te maken. Samen maken we een passend logo ontwerp! 

Vertel meer over jouw bedrijf, product of merk en wat voor uitstraling je graag wilt realiseren met je nieuwe logo. Hoe meer details, hoe beter ik jouw nieuwe logo kan ontwerpen.


150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.


100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.


Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.


Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat je 100% tevreden bent.

Betaalbare en betrokken ontwerper

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
 Logo ontwerp op maat

Huisstijl ontwerpen

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
 Huisstijl laten maken

Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.


Klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9.8 / 10 op basis van 15 beoordelingen in Google.

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Martin van Maaren

Een professioneel logo ontwerp laten maken met 100% tevredenheidsgarantie?

Dat is ongelimiteerd aanpassingen en perfectioneren totdat jij helemaal blij bent met jouw nieuwe logo. Voor een vaste prijs van €295,- excl. btw.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje