Logo ontwerp voor TT Automation

Mooie complete huisstijl verzorgd voor zelfstandige it specialist. Juist als zzp'er enorm belangrijk om een professionele en betrouwbare indruk te maken met je huisstijl.
Logo laten maken

Complete huisstijl voor zzp'er

Voor TT Automation heb ik een complete huisstijl mogen ontwerpen voor een professionele bedrijfsuitstraling waarmee Thom zijn diensten als IT specialist kan aanbieden.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl ontwerp
  • Drukwerk
  • Roll-up banner
TT Automation

TT Automation

Mooie complete huisstijl verzorgd voor zelfstandige it specialist. Juist als zzp’er enorm belangrijk om een professionele en betrouwbare indruk te maken met je huisstijl.

Logo & huisstijl voor IT specialist

Thom wilde graag een strak, modern en snel logo ontwerp. Onder de bedrijfsnaam TT Automation waarbij de TT de initialen zijn biedt Thom zijn diensten als .NET, C#, Azure DevOps specialist. Het symbool van het nieuwe logo straalt eenvoud en professionaliteit uit. In het nieuwe logo ontwerp zijn op een abstracte manier een bliksemschicht en twee coding pijlen verwerkt.


Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Ook een professionele uitstraling laten ontwerpen voor jouw bedrijf?

Logo, huisstijl, visitekaartjes, flyers, website en meer voor een aansprekende en opvallende bedrijfspresentatie. Direct contact met de vormgever, 100% tevredenheidsgarantie en een vast bedrag.

Vrijblijvend advies?

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje