Logo ontwerper voor bedrijven
Maatwerk, advies en direct contact

Een nieuw logo laten maken

Tijdelijk: Ontvang je gratis 250 visitekaartjes bij jouw nieuwe logo. Maak een goede eerste indruk!

Zoek je een creatieve, ervaren en betrokken grafisch ontwerper die graag samen met jou een unieke uitstraling geeft aan jouw bedrijf? Tada! Ik sta voor je klaar. Vertel me alles over jouw bedrijf, product of dienst en wat je graag wilt uitstralen. Hoe meer details, hoe beter jouw nieuwe logo ontwerp.

Vrijblijvend kennismaken?
Een nieuw logo laten maken

Een sterke uitstraling

Iedere ondernemer wil graag een aansprekende en passende uitstraling en positionering van zijn of haar bedrijf. Een professioneel logo ontwerp, consistente huisstijl en aansprekende website zijn hierin de basis. Zichtbaar en herkenbaar zijn voor jouw doelgroep en meer aandacht voor jouw product of dienst.

Een belangrijk keuze hierin is een prettige samenwerking met een grafisch vormgever. Ik help je met het maken van een betrouwbare, professionele en positieve indruk. Als grafisch vormgever met 15+ jaar ervaring heb ik al veel ondernemers mogen helpen bij het ontwerpen van een bedrijfslogo. Een professioneel logo ontwerp is de eerste stap, maar ik denk graag met je mee in de complete uitstraling en positionering van jouw bedrijf. Wil je opvallen in jouw markt en jouw doelgroep aanspreken?

Laten we kennismaken

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Logo laten ontwerpen

Zorgvuldig, snel, eerlijk en verassend ontwerp ik logo’s voor ondernemers die vol enthousiasme vertellen over hun bedrijf en ideeën. Ik ontwerp een logo passend bij jouw verhaal. Origineel, herkenbaar en uniek!

Voorbeelden bekijken
  • Frisse en moderne ontwerpen
  • Betrokken en full-service
  • Ongelimiteerd aanpassingen
  • Snelle en goede communicatie
  • Alle bronbestanden toegestuurd
Freelance grafisch ontwerper Martin van Maaren

Wil je een professioneel logo laten maken?

Laten we kennismaken, zodat we daarna direct aan de slag kunnen met het maken van jouw nieuwe logo! 👍
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje