Logo ontwerp voor Woning Wens

Woning Wens heeft na 10 jaar gekozen voor een krachtig nieuw redesign van het bestaande logo. Een eigentijdse en sterke uitstraling met opvallende kleur en huisstijl elementen.
Logo laten maken

Interieur ontwerpbureau

Als ervaren interieurstylist met een sterk netwerk is het lastig om je bestaande logo en uitstraling te vernieuwen. Maar doordat het oude logo niet meer voldeed qua leesbaarheid en verhouding op bijvoorbeeld social media en de website, was een redesign noodzakelijk. Door het ontwerpen van nieuwe duidelijk herkenbare visuele elementen, is het toepassen van de huisstijl in de marketingcommunicatie veel makkelijker en krachtiger geworden.

Diensten
  • Logo laten ontwerpen
  • Huisstijl elementen
  • Visitekaartjes
  • Webdesign
Woning Wens

Logo voor interieurbureau Woning Wens

Woning Wens heeft na 10 jaar gekozen voor een krachtig nieuw redesign van het bestaande logo. Een eigentijdse en sterke uitstraling met opvallende kleur en huisstijl elementen.

Redesign logo

Met het 10 jarige jubileum van interieurbureau Woning Wens was het hoog tijd voor een vernieuwing van het huidige logo en de visuele presentatie. Voor de eigenaresse was het belangrijk om de vertrouwde uitstraling te behouden in de nieuwe ontwerpen. Met dit doel, heb ik het nieuwe logo ontworpen en Woning Wens weer een frisse en eigentijdse uitstraling gegeven. Het logo heeft een strakke uitstraling en felle kleur waardoor het meteen opvalt.


Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. btw)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Martin van Maaren

Wil jij als interieurstylist ook een uniek logo?

Logo, huisstijl en website voor interieurstylisten. Wil jij als zzp'er ook een professionele en sterke bedrijfspresentatie? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Stuur een berichtje
Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje