Logo ontwerp voor Fotografen.nl

Een nieuw platform in de markt zetten vraagt om een sterke en duidelijke domeinnaam met een strak en herkenbaar logo en huisstijl ontwerp. Ik maakte templates en models voor een sterke consistente merkbeleving.
Logo laten maken

Logo, iconen, visuals, socials en website ontwerp

Voor het platform fotografen.nl heb ik een nieuwe huisstijl ontworpen. Eenvoud, modern, strak en sterke focus op online. Mede door de korte en duidelijke naam weet je door het zien van alleen het logo wat je kunt verwachten.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Icon set
  • Visuals
  • Socials Media template
  • Website ontwerp
Bekijk de website
Fotografen.nl

Nieuwe huisstijl voor Fotografen.nl

Een nieuw platform in de markt zetten vraagt om een sterke en duidelijke domeinnaam met een strak en herkenbaar logo en huisstijl ontwerp. Ik maakte templates en models voor een sterke consistente merkbeleving.

Nieuwe platform voor fotografen

Fotografen.nl is een platform waar opdrachtgevers en fotografen met elkaar worden samengebracht. De vraag en aanbod wordt met elkaar gematcht en op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor hogere efficiëntie van fotografie projecten, hogere tevredenheid, meer vaste samenwerkingen, meer consistent werk en meer plezier.

Bekijk het resultaat

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Ook een professionele uitstraling laten ontwerpen voor jouw bedrijf?

Logo, huisstijl, visitekaartjes, flyers, website en meer voor een aansprekende en opvallende bedrijfspresentatie. Direct contact met de vormgever, 100% tevredenheidsgarantie en een vast bedrag.

Vrijblijvend advies?

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Martin van Maaren

Aan de slag met jouw bedrijfsuitstraling!

Jij wilt toch ook een mooi logo, strakke website en leuke online leads?
Stuur een berichtje

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje