Logo ontwerp voor Albero Zorggroep

Voor Albero verzorg ik al jaren alle grafische diensten zoals logo, briefpapier, visitekaartjes, stickers, vlaggen, banners en de website.
Logo laten maken

Creatieve en technische aspect van een nieuwe huisstijl

Voor Albero Zorggroep heb ik vanaf het eerste begin mogen meedenken in het creatieve proces. Verschillende bedrijven onder één groep. Zowel grafisch als qua techniek hebben we vele werkzaamheden voor Albero Zorggroep mogen verzorgen. Denk hierbij aan het vectoriseren, illustreren, foto’s bewerken, designs maken, website ontwikkelen en het promoten en campagnes inrichten.

Diensten
  • Logo en huisstijl
  • Drukwerk en print
  • Website iconen
  • Website en marketing
  • Beheer en onderhoud SEA
Bekijk de website
Albero Zorggroep

Albero Zorggroep

Voor Albero verzorg ik al jaren alle grafische diensten zoals logo, briefpapier, visitekaartjes, stickers, vlaggen, banners en de website.

Frisse en moderne uitstraling

Logo en webdesign voor Albero Zorggroep in Angeren. Albero is een fijne organisatie, professioneel, ervaren en met oog voor mensen en kwaliteit.

Bekijk het resultaat

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. btw)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje