SVG logo gemaakt voor Bessels Bouw B.V.

Logo ontwerp voor Bessels Bouw B.V.

Onze logo ontwerpers hebben voor Bessels Bouw een nieuw mooi, tijdloos en minimalistisch logo ontwerp gemaakt dat direct in de smaak viel.
Logo laten maken
Logo ontwerp voor bouwbedrijf Bessels Bouw

Logo ontwerp voor bouwbedrijf Bessels Bouw

Tijdens het ontwerpproces heb ik drie verschillende logo voorstellen gemaakt en uitgewerkt, waarna we samen met de opdrachtgever het voorkeurslogo verder zijn gaan uitwerken. Na het finetunen en het verwerken van de feedback zijn we tot een mooi en tijdloos logo ontwerp gekomen wat staat voor opbouwen, verbinden, kwaliteit en betrokkenheid.

Diensten

Logo ontwerp

Ontwerpen visitekaartje

Ontwerp folder/flyer

Ontwikkelen website

Portfolio grafisch vormgever - Bessels Bouw B.V.
Bessels Bouw B.V.

Logo maken voor Bessels Bouw

Onze logo ontwerpers hebben voor Bessels Bouw een nieuw mooi, tijdloos en minimalistisch logo ontwerp gemaakt dat direct in de smaak viel.

Grafisch ontwerper Martin van Maaren

Minimalistisch logo ontwerp

Bessels Bouw heeft mij online als freelance grafisch vormgever gevonden en na een leuk gesprek kon ik snel van start met het uitwerken van een vernieuwd logo voorstel. Het oude logo was al meerdere keren aangepast en de opdracht was om een eenvoudig en minimalistisch logo ontwerp te maken dat tijdloos en eenvoud zou uitstralen. Ook moest er nagedacht worden hoe dit op verschillende onderdelen binnen het bedrijf toegepast kon worden. Een tijdloos logo ontwerp dat goed bruikbaar is op zowel donkere als lichte achtergronden. Het nieuwe logo moet zorgen voor herkenbaarheid bij de doelgroep en dus niet teveel afwijken van het oude logo. Verbeteren en behouden van de uitstraling. Het oude logo was moeilijk toepasbaar in bijvoorbeeld een vierkante verhouding voor social media, vanwege het formaat.

Meer voorbeelden en recente logo’s voor bouwbedrijven bekijken?


Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 245,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 695 Tijdelijk voor

€ 595,-

(excl. btw)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje