Nieuw logo ontwerp voor Groenrijk B.V.

Mooi logo en huisstijl ontwerp voor hoveniersbedrijf in Doesburg. Wil jij ook een frisse en moderne uitstraling laten ontwerpen als hovenier?

Logo laten maken

Frisse nieuwe uitstraling

In de zoektocht naar een nieuwe uitstraling middels een logo en huisstijl ontwerp hebben we gekozen voor eenvoud. De wens was een eenvoudig merksymbool dat op speelse wijze gebruikt kan worden in de branding en overige marketing uitingen. De huidige kleuren van het oude logo zijn behouden om de herkenbaarheid bij bestaande klanten te behouden. Ook is er gekozen om de slogan los te gebruiken in de communicatie, in plaats van in het logo te verwerken.

Meer voorbeelden van logo’s voor hoveniersbedrijven.

Diensten
  • Logo design
  • Complete huisstijl
  • Website iconen
  • Briefpapier en visitekaartjes
  • Flyers
Groenrijk B.V.

Logo en huisstijl voor Groenrijk B.V.

Mooi logo en huisstijl ontwerp voor hoveniersbedrijf in Doesburg. Wil jij ook een frisse en moderne uitstraling laten ontwerpen als hovenier?

Nieuwe logo hoveniersbedrijf

Voor hoveniersbedrijf Groenrijk heb ik een nieuwe uitstraling mogen ontwerpen. Een fris en modern logo en huisstijl ontwerp op maat voor de nieuwe positionering. Groenrijk bestaat bijna 15 jaar en was toe aan een nieuwe frisse look.

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Ook een professionele uitstraling voor jouw bedrijf?

Vrijblijvend advies?

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Een professionele uitstraling?

Stuur een berichtje