Logo ontwerp voor BSO Scharrelnest

Voor deze leuke en gezellige kinderopvang BSO Scharrelnest in Wijchen heb ik een nieuw, eigentijds en vrolijk logo ontwerp mogen maken.
Logo laten maken

Frisse nieuwe uitstraling

Voor BSO Scharrelnest in Wijchen heb ik in samenwerking met Manon (eigenaresse) een vernieuwend en professioneel logo ontworpen. Met als doel om deze gezellige kinderopvang een nieuwe uitstraling te geven die perfect past bij de identiteit van de opvang.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl
  • Opleveren benodigde bestanden
  • Signing / carwrap
BSO Scharrelnest

Logo kinderopvang BSO Scharrelnest

Voor deze leuke en gezellige kinderopvang BSO Scharrelnest in Wijchen heb ik een nieuw, eigentijds en vrolijk logo ontwerp mogen maken.

Logo kinderopvang

In dit project heb ik op basis van de ideeën van Manon een uniek en passend ontwerp mogen realiseren. Dankzij een goede samenwerking, is het eindresultaat een aansprekend logo dat perfect aansluit bij BSO Scharrelnest.


Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. btw)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Martin van Maaren

Ook op zoek naar een professioneel logo als peuteropvang of buitenschoolse opvang?

Ben je op zoek naar een passende uitstraling en logo ontwerp voor jullie kinderopvang? Samen gaan we op een creatieve manier werken aan een ontwerp dat past bij jullie visie en doelgroep.
Stuur een berichtje
Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje