Logo ontwerp voor Chaouen Culinair

Logo ontwerp op maat voor zelfstandige private dining chefkok. Direct goed starten als zzp'er met een professionele bedrijfsuitstraling.
Logo laten maken

Visuele identiteit voor exclusieve private dining ervaring

Voor Chaouen heb ik meegedacht in het uitschrijven van de visuele identiteit en het ontwerpen van een professioneel logo op maat. Chaouen is een initiatief van een jonge en gepassioneerde Marokkaanse chefkok die zijn gasten wil verrassen met de verfijnde en smaakvolle gerechten uit zijn cultuur.

Diensten
  • Visuele identiteit
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl beelden
Bekijk de website
Chaouen Culinair

Logo ontwerp Chaouen

Logo ontwerp op maat voor zelfstandige private dining chefkok. Direct goed starten als zzp’er met een professionele bedrijfsuitstraling.

Logo voor private dining chefkok

Het logo ontwerp en de bedrijfsnaam zijn geïnspireerd op de prachtige stad Chefchaouen in Marokko. Deze stad staat bekend om zijn betoverende blauwe gebouwen en trappen. Dit vormt de basis van het logo, waarin de trappen op een abstracte manier terugkomen in de naam en het symbool. De trappen vertegenwoordigen niet alleen de stad Chefchaouen, maar symboliseren ook de trap naar perfectie. Deze chefkok streeft echt naar het hoogst haalbare om zijn gasten thuis te verrassen met culinaire creaties. De verschillende kleuren in het logo en het takje munt, vertegenwoordigen de verfijning en klasse van de Marokkaanse keuken. Het Marokaanse huis in het midden staat voor de huiselijke sfeer en intimiteit van de private dining ervaring. Dit staat ook voor de Marokkaanse gastvrijheid en warmte, die je voelt tijdens een diner tijdens een culinaire avond. De combinatie van de trappen, het huis en kleuren zorgt voor een unieke en herkenbare uitstraling.

Bekijk het resultaat

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Ook een professionele uitstraling laten ontwerpen voor jouw bedrijf?

Logo, huisstijl, visitekaartjes, flyers, website en meer voor een aansprekende en opvallende bedrijfspresentatie. Direct contact met de vormgever, 100% tevredenheidsgarantie en een vast bedrag.

Vrijblijvend advies?

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Martin van Maaren

Wil jij als zzp'er ook een professionele uitstraling?

Laat je logo en huisstijl ontwerpen met 100% tevredenheidsgarantie. Snel en direct contact met mij als ontwerper, voor een vaste prijs.
Stuur een berichtje

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje