SVG logo gemaakt voor Praktijk voor fysiotherapie Maaike

Logo ontwerp voor Praktijk voor fysiotherapie Maaike

Wil je ook een professionele uitstraling geven aan jouw bedrijf? Kies voor het uitbesteden van een logo en huisstijl ontwerp op maat voor een vaste prijs met 100% tevredenheidsgarantie.
Logo laten maken
Logo ontwerp fysiotherapie praktijk Maaike

Logo ontwerp fysiotherapie praktijk Maaike

Een minimalistisch logo voor Fysiotherapie praktijk Maaike in Wijchen. Eenvoudig logo ontwerp met een krachtige en aansprekende uitstraling en huisstijlkleuren. Een goed logo is voornamelijk een herkenbaar, uniek en professioneel symbool of beeldmerk dat de identiteit en kernwaarden van een merk of bedrijf vertegenwoordigt.

Diensten
  • Logo ontwerp
Portfolio grafisch vormgever - Praktijk voor fysiotherapie Maaike
Praktijk voor fysiotherapie Maaike

Logo ontwerp fysiotherapie praktijk Maaike

Wil je ook een professionele uitstraling geven aan jouw bedrijf? Kies voor het uitbesteden van een logo en huisstijl ontwerp op maat voor een vaste prijs met 100% tevredenheidsgarantie.

Grafisch ontwerper Martin van Maaren

Logo fysiotherapie praktijk

Maaike wil haar diensten als fysiotherapeut als zzp’er aanbieden. Daarom heeft ze een passende bedrijfsnaam bedacht en de bijbehorende .nl domeinnaam geregistreerd. Nu is het tijd om haar onderneming een professionele uitstraling te geven. Maar het ontwerpen van een goed logo is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn online verschillende AI-tools en logo generators beschikbaar, maar het is lastig om hiermee een logo te creëren dat zowel professioneel oogt als een stukje eigenheid weerspiegelt. Daarbij is het ook nog eens belangrijk om het logo in verschillende bestandsformaten, zoals vector, jpg en png te hebben. Een proces waar je als starter niet te lang in wilt blijven hangen.

Het bedenken en uitwerken van een logo is iets waar veel zzp’ers al snel tegenaan lopen in de opstartfase van hun bedrijf. Ik help bedrijven en zzp’ers bij een duidelijke positionering, online marketing en geef jouw bedrijf een professionele uitstraling.


Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 245,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 695 Tijdelijk voor

€ 595,-

(excl. btw)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Martin van Maaren

Professioneel logo ontwerp laten maken?

Ik help je bij het bepalen van een duidelijke focus, positionering, online marketing en het uitwerken van een passende bedrijfsuitstraling op maat.
Stuur een berichtje
Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje