Nieuw logo ontwerp voor Premium Signatures

Onze ontwerpers hebben voor Premium Signatures naast een nieuw logo ontwerp ook opmaat een passende icon set ontwikkeld.

Logo laten maken

Premium Signatures

Voor een thee distributeur van exclusieve thee merken voor de Nederlandse markt hebben wij een nieuw logo ontwerp mogen maken. We hebben gekozen voor een eenvoudig en minimalistisch text logo zodat de focus in communicatie uitingen kan uitgaan naar de logo’s van de thee merken.

Diensten
  • Logo design
  • Product verpakkingen (Thee)
  • Ontwerp icon set
Premium Signatures

Logo ontwerp voor Premium Signatures

Onze ontwerpers hebben voor Premium Signatures naast een nieuw logo ontwerp ook opmaat een passende icon set ontwikkeld.

Minimalistisch text logo

Omdat er bewust gekozen is voor een eenvoudig logo opzet zonder embleem of icoon hebben we voor het woord “signatures” in het logo een custom font ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat het logo wel een unieke uitstraling en herkenbaarheid achterlaat bij de bezoekers. 

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Ook een professionele uitstraling voor jouw bedrijf?

Vrijblijvend advies?

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Een professionele uitstraling?

Stuur een berichtje