Logo ontwerp voor Keukentotaalshop

Voor Qraan heb ik de complete huisstijl en bedrijfspresentatie mogen verzorgen en in alle onderdelen één stijl kunnen doorvoeren. Erg leuk en met een mooi resultaat.
Logo laten maken

Minimalistisch tekst logo

Voor Qraan heb ik niet alleen een nieuw bedrijfslogo en visuele uitstraling ontwikkeld, maar ook de webshop, drukwerk en signing mogen verzorgen. Als vormgever was ik betrokken bij alle aspecten van het project, van het ontwerpen van de webshop met productconfigurator tot het creëren van een uniforme en professionele uitstraling voor de bedrijfsbus. Door mijn betrokkenheid bij alle onderdelen van het project, was ik in staat om een consistente en herkenbare uitstraling neer te zetten voor Qraan.

Diensten
  • Logo maken
  • Webshop
  • Productconfigurator
  • Belettering bus
  • Drukwerk & sign
Bekijk de website
Keukentotaalshop

Logo ontwerp voor webshop in kranen

Voor Qraan heb ik de complete huisstijl en bedrijfspresentatie mogen verzorgen en in alle onderdelen één stijl kunnen doorvoeren. Erg leuk en met een mooi resultaat.

Tekst logo

Voor Qraan heb ik naast het bedenken van een korte en krachtige bedrijfsnaam ook het logo ontwerp mogen maken. We hebben gekozen voor een eenvoudig en minimalistisch tekst logo voor een strakke en clean uitstraling.

Bekijk het resultaat

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. btw)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Martin van Maaren

Ook een professioneel logo op maat laten maken?

Of je nu op zoek bent naar alleen een logo, complete huisstijl of rebranding van jouw bedrijf, ik help je bij het neerzetten van een passende uitstraling.
Stuur een berichtje
Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje