Nieuw logo ontwerp voor Green Energy Solutions

We hebben voor verschillende markten en doelgroepen specifieke flyers/magazines ontworpen en afgestemd op de behoefte van de doelgroep.

Logo laten maken

Logo maken EnSolar

Voor Green Energy Solutions in Gendt hebben wij een nieuw logo met huisstijl mogen ontwikkelen. Het bedrijf was toe aan een nieuwe, frisse en moderne uitstraling. We hebben gekozen voor een minimalistisch logo ontwerp in combinatie met de kleurencombinatie paars/roze. Hiermee hebben we een opvallende en onderscheidende uitstraling gecreëerd.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Visitekaartjes
  • Flyer’s
  • Website ontwerp
Green Energy Solutions

Logo voor bedrijf zonnepanelen

We hebben voor verschillende markten en doelgroepen specifieke flyers/magazines ontworpen en afgestemd op de behoefte van de doelgroep.

Nieuwe bedrijfsuitstraling

EnSolar richt zich zowel op bedrijven als particulieren, maar in de marketing leggen we de focus voornamelijk op bedrijven.

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Ook een professionele uitstraling voor jouw bedrijf?

Vrijblijvend advies?

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Een professionele uitstraling?

Stuur een berichtje