Nieuw logo ontwerp voor Riny van der Staak BV

De opdracht van Rob Linders (nieuwe eigenaar) Riny van der Staak BV, was: "Ik denk aan een symbool met een ananas en/of aardbei. Graag lekker vrolijke en frisse kleuren."

Logo laten maken

Nederlandse exporteur van groente en fruit

Riny van der Staak exporteert al sinds 1996 groente en fruit in Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Nederland. Hoogste tijd voor een nieuwe frisse uitstraling. Leuke uitdagende opdracht, van het ontwerp van het logo tot complete huisstijl en nieuw webdesign.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Nieuwe set met iconen
  • Huisstijlhandboek
  • Website ontwerp
Bekijk de website
Riny van der Staak BV

Logo ontwerp voor Linders AGF

De opdracht van Rob Linders (nieuwe eigenaar) Riny van der Staak BV, was: “Ik denk aan een symbool met een ananas en/of aardbei. Graag lekker vrolijke en frisse kleuren.”

Nieuwe start, nieuw logo

Na 25 jaar een nieuwe start met een nieuwe eigenaar, een nieuwe naam en dus ook een nieuw fris en modern logo. Vanwege de naamswijziging begin dit jaar naar Linders AGF is het tijd om een nieuw logo te laten ontwerpen. Leuk!

Bekijk het resultaat

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Ook een professionele uitstraling voor jouw bedrijf?

Vrijblijvend advies?

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Een professionele uitstraling?

Stuur een berichtje