Nieuw logo ontwerp voor Nijs Schilderwerken

Voor Nijs Schilderswerken heb ik een mooi, modern en strak logo ontwerp op maat mogen uitwerken. Zowel het logo, huisstijl als de website ontworpen en gemaakt.

Logo laten maken

Logo ontwerp schildersbedrijf

De opdracht vanuit de klant? Maak een minimalistisch, duidelijk, stoer en eigentijds logo ontwerp. Vanwege een verandering qua doelgroep en markt en een nieuwe bedrijfsnaam Nijs Schilderswerken was dit schildersbedrijf toe aan een rebranding.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl ontwerp
  • Website ontwerp
Nijs Schilderwerken

Nieuwe huisstijl Nijs Schilders

Voor Nijs Schilderswerken heb ik een mooi, modern en strak logo ontwerp op maat mogen uitwerken. Zowel het logo, huisstijl als de website ontworpen en gemaakt.

Logo laten maken

Voor Nijs Schilderwerk in Huissen heb ik een nieuw en strak logo ontwerp mogen uitwerken. Het schildersbedrijf bestond al bijna 10 jaar maar was toe aan een nieuwe naam en passende bedrijfsuitstraling. Het huidige logo was erg slecht leesbaar en niet meer van deze tijd. Daarom hebben we besloten om de gehele naam, uitstraling en website opnieuw te ontwerpen en doorvoeren. De nieuwe vormgeving en frisse look is doorvertaald naar een mooie portfolio website.

Meer voorbeelden en recente logo’s voor schildersbedrijven bekijken?

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Ook een professionele uitstraling voor jouw bedrijf?

Vrijblijvend advies?

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Martin van Maaren

Ook een logo laten maken voor jouw schildersbedrijf?

Wil jij als schilder ook een frisse en strakke uitstraling? Laat een logo op maat maken.
Stuur een berichtje

Een professionele uitstraling?

Stuur een berichtje