Logo ontwerp voor Trade Food

Samen met Erwin, bedenker van Trade Food heb ik nagedacht over de naam, uitstraling en de visuele uitstraling van het nieuwe online platform Trade Food.
Logo laten maken

Huisstijl en website voor Trade Food

Trade Food is een platform waarop je jouw oogst overschot eenvoudig kunt aanbieden en ruilen met andere moestuinierders. Een leuk initiatief waarvoor ik zowel de visuele als technisch ontwikkeling heb mogen verzorgen.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Flyers A6
  • Webdesign
  • Social Media posts
Bekijk de website
Trade Food

Grafisch ontwerp voor Trade Food

Samen met Erwin, bedenker van Trade Food heb ik nagedacht over de naam, uitstraling en de visuele uitstraling van het nieuwe online platform Trade Food.

Logo ontwerp

Voor Trade Food heb ik vanaf het eerste begin mogen meedenken qua logo ontwerp, flyers, roll-up banners, social media posts en webdesign. Leuk project waarbij we een krachtige uitstraling hebben neergezet. Nu gaan we het platform promoten…

Bekijk het resultaat

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. btw)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. btw)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje