Rebranding

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf opnieuw in de markt te zetten? Benieuwd hoe je kunt opvallen en jouw doelgroep directer kunt aanspreken in de huidige tijd? Dan kan rebranding de juiste stap zijn voor jouw bedrijf.

Rebranding

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf opnieuw in de markt te zetten? Benieuwd hoe je kunt opvallen en jouw doelgroep directer kunt aanspreken in de huidige tijd? Dan kan rebranding de juiste stap zijn voor jouw bedrijf.

Hoe ga ik mijn bedrijf rebranden? Door jezelf opnieuw te presenteren met een frisse look en feel, kun je je merk opnieuw in de spotlight zetten en zo een nieuwe doelgroep aanspreken.

Voordat je begint met het veranderen van je logo en huisstijl, is het belangrijk om een goed doordacht plan te maken en een aantal stappen te volgen.

De eerste stap in het rebranding proces is het onderzoeken van je huidige identiteit. Wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf en hoe komt dit terug in je huidige communicatie uitingen? Vervolgens is het tijd om te brainstormen over hoe je wilt dat je bedrijf er in de toekomst gaat uitzien voor jouw doelgroep. Wat past bij jouw product of dienst? Wil je een meer moderne, zakelijke uitstraling of juist een persoonlijke en toegankelijke look en feel? Het is belangrijk om jouw bestaande opdrachtgevers of klanten ook feedback te vragen en alle mogelijkheden te verkennen. Als we een duidelijk beeld hebben van hoe we jouw bedrijf willen gaan rebranden, is het tijd om alle ideeën concreet te maken.

Dit doe ik door te beginnen met het ontwerpen van een nieuw logo en het creëren van een hele nieuwe huisstijl. Op basis van de verzamelde informatie in eerdere stappen, ontwerp ik een huisstijl die past bij onze ideeën en zoeken we een uitstraling die de doelgroep aanspreekt. Wanneer je tevreden bent met het nieuwe ontwerp, is het tijd om de nieuwe positionering te gaan lanceren/communiceren.

Dit kan door in een keer een grote campagne of door het geleidelijk door te voeren in alle marketing en communicatie uitingen. Een goed verhaal, timing en strategie zijn hierbij erg belangrijk.

Rebranding kan een grote stap zijn, maar als we alle stappen zorgvuldig doorlopen, zal het voor mooie resultaten leiden. Het is niet alleen een frisse nieuwe uitstraling geven aan jouw bedrijf, maar ook je product of dienst opnieuw uitvinden en je bedrijf beter laten aansluiten bij de vraag van jouw doelgroep en de huidige tijd.

Een goed doordachte rebranding en professionele grafische vormgeving, maken we de uitstraling van jouw bedrijf weer helemaal van deze tijd, die past bij het verleden en duidelijke positionering naar de toekomst.


150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.


100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.


Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.


Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Uitstekend
Gebaseerd op 15 recensies
Mariska van Heijdoorn
Mariska van Heijdoorn
19 September 2023
Martin heeft onze Stichting perfect geholpen met een logo voor één van onze projecten. Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor.
Catharina Meijer
Catharina Meijer
15 Juni 2023
Ze hebben mij super snel geholpen en zijn uiterst betrouwbaar.
bilal zaitouni
bilal zaitouni
1 November 2022
Most value is een aanrader op het gebied van online marketing. Ze overtreffen je verwachtingen!
Kevin van Mierlo
Kevin van Mierlo
6 Juli 2022
Zeer vakkundig! Professionele aanpak en dus zeker een aanrader voor het ontwerpen en maken van jouw website.
Gwenda van Mierlo- van Maaren
Gwenda van Mierlo- van Maaren
6 Juli 2022
Hoge Kwaliteit, Creatief ontwerp en klantvriendelijk! Zeker een aanrader!
Kasper Katje
Kasper Katje
3 Juli 2022
Fijne samenwerking. Duidelijke communicatie en vlotte betaling.
Nick van Maaren
Nick van Maaren
24 Juni 2022
Martin is één van de meest ervaren online specialisten die ik ken. Hij heeft veel kennis op het gebied van strategie, webdesign, webdevelopment en marketing en geeft je altijd een eerlijk, weloverwogen advies. Met veel passie voor het vak en vele jaren ervaring ben je er zeker van dat hij een project tot een goed einde weet te brengen. Door zijn kennis van design, techniek en marketing te combineren vindt hij de juiste oplossing voor complexe projecten en zorgt hij voor geweldige eindresultaten.
Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Een professionele uitstraling?

Stuur een berichtje