Wat is jouw verhaal?

Op welke manier onderscheidt jouw bedrijf zich van de concurrentie?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal

Wij luisteren graag naar de verhalen van enthousiaste ondernemers die met passie vertellen over hun bedrijf. Ondernemers die vol nieuwe ideeën zitten en weten hoe belangrijk een herkenbaar, duidelijk en opvallend logo is. Juist voor deze ondernemers willen wij graag meedenken in de manier waarop zij hun verhaal overbrengen op hun doelgroep.


Jeroen Bessels

"

Omdat ik erg tevreden was met het resultaat van mijn nieuwe logo, heb ik Jaco ook benaderd om een nieuwe en huisstijl te ontwerpen. Ik was zeer verrast door de mooie creatieve ontwerpen. Ik ben erg tevreden over de persoonlijke aanpak van Jaco. Met mijn mooie prachtige logo en huisstijl onderscheid ik mezelf op een positieve en succesvolle manier in de markt. Jaco, bedankt voor het mooie en succesvolle resultaat!

"