Wat wil je als bedrijf uitstralen?

Je bent niet (meer) tevreden met de uitstraling van jouw bedrijf? Dat is vervelend. Want wat is er nou belangrijker dan een professionele uitstraling waarbij je als ondernemer je goed voelt?

Wat wil je als bedrijf uitstralen?

Je bent niet (meer) tevreden met de uitstraling van jouw bedrijf? Dat is vervelend. Want wat is er nou belangrijker dan een professionele uitstraling waarbij je als ondernemer je goed voelt?

De juiste uitstraling geven aan jouw bedrijf

Het is de eerste indruk die potentiële klanten van jouw bedrijf krijgen en de manier waarop je jouw bedrijf wilt positioneren. Als grafisch vormgever heb ik sinds 2007, 150+ logo en huisstijl ontwerpen mogen maken, en weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je als ondernemer tevreden bent met de uitstraling van jouw bedrijf.

Daarom bied ik ook standaard aan opdrachtgevers aan dat wanneer we samen een nieuwe uitstraling gaan geven aan jouw bedrijf we net zo lang finetunen totdat je 100% tevreden bent.

Ben jij ontevreden met de uitstraling van jouw bedrijf en vind je het een beetje verouderd of niet sprekend genoeg aanvoelen? Dan denk ik graag met je mee. Ik zet mijn ervaring en creativiteit in om jouw bedrijf een frisse nieuwe uitstraling te geven. Een uitstraling die past bij jou als ondernemer en aansluit bij de huidige trends, ontwikkelingen, markt en doelgroep. Samen gaan we op zoek naar de juiste kleuren, lettertypes en identiteit van jouw bedrijf. Wanneer we een logo of huisstijl ontwerpen is dit niet zomaar een plaatje, het is een weerspiegeling van wie jij bent en wat je te bieden hebt aan de markt.

Door het op de juiste manier jouw boodschap te visualiseren en een betrouwbaar en goed gevoel over te brengen op jouw doelgroep, zal je zelf ook snel weer helemaal tevreden zijn met de uitstraling van jouw bedrijf. Daar ga ik je bij helpen! Dus ben je toe aan een professionele uitstraling waarmee je een aansprekende indruk maakt op jouw klanten en relaties? Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Laten we dan samen aan de slag gaan en jouw bedrijf de visuele uitstraling geven waar jij 100% achter staat. Met een frisse nieuwe uitstraling die perfect aansluit bij jouw bedrijf.


150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.


100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.


Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.


Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Uitstekend
Gebaseerd op 15 recensies
Mariska van Heijdoorn
Mariska van Heijdoorn
19 September 2023
Martin heeft onze Stichting perfect geholpen met een logo voor één van onze projecten. Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor.
Catharina Meijer
Catharina Meijer
15 Juni 2023
Ze hebben mij super snel geholpen en zijn uiterst betrouwbaar.
bilal zaitouni
bilal zaitouni
1 November 2022
Most value is een aanrader op het gebied van online marketing. Ze overtreffen je verwachtingen!
Kevin van Mierlo
Kevin van Mierlo
6 Juli 2022
Zeer vakkundig! Professionele aanpak en dus zeker een aanrader voor het ontwerpen en maken van jouw website.
Gwenda van Mierlo- van Maaren
Gwenda van Mierlo- van Maaren
6 Juli 2022
Hoge Kwaliteit, Creatief ontwerp en klantvriendelijk! Zeker een aanrader!
Kasper Katje
Kasper Katje
3 Juli 2022
Fijne samenwerking. Duidelijke communicatie en vlotte betaling.
Nick van Maaren
Nick van Maaren
24 Juni 2022
Martin is één van de meest ervaren online specialisten die ik ken. Hij heeft veel kennis op het gebied van strategie, webdesign, webdevelopment en marketing en geeft je altijd een eerlijk, weloverwogen advies. Met veel passie voor het vak en vele jaren ervaring ben je er zeker van dat hij een project tot een goed einde weet te brengen. Door zijn kennis van design, techniek en marketing te combineren vindt hij de juiste oplossing voor complexe projecten en zorgt hij voor geweldige eindresultaten.
Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Martin van Maaren

Ben je niet tevreden met de uitstraling van jouw bedrijf?

Zonde! Ik geloof erin dat je als ondernemer 100% achter de uitstraling en positionering van jouw bedrijf moet staan.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Een professionele uitstraling?

Stuur een berichtje