Vector log

Logo omzetten naar een vector bestand

Wil je graag jouw .jpg of .png logo laten omzetten naar een vector bestand? Wij leveren je voor €95,- (excl. btw) een A-kwaliteit vector bestand van jouw logo.

Vector log

Wil je graag jouw .jpg of .png logo laten omzetten naar een vector bestand? Wij leveren je voor €95,- (excl. btw) een A-kwaliteit vector bestand van jouw logo.

Vector logo

Wanneer je jouw logo wilt gebruiken op drukwerk of op jouw website heb je met een vector bestand het mooiste resultaat. Een vector logo kun je namelijk oneindig vergroten zonder verlies van kwaliteit. Onze grafisch ontwerpers zetten jouw .jpg of .png logo handmatig om naar een vector bestand. Wij doen dit allemaal in-house en gebruiken hiervoor Adobe Illustrator. Dus wij besteden het vectoriseren niet uit naar het buitenland of met standaard tools, zoals veel goedkope partijen aanbieden. Hierdoor leveren wij de hoogste kwaliteit vector bestanden en altijd binnen 48 uur, uitgezonderd weekenden en feestdagen.

Vector logo laten maken

Wanneer wij een logo ontwerp maken, zullen wij altijd het logo ontwerpen en ontwikkelen in Adobe Illustrator. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van een vector bestand. Toch zijn er nog veel logo makers en bedrijven die geen vector bestand hebben of gebruiken. Waarom je echt je logo moet omzetten naar vector formaat? Lees hieronder de voordelen en laat je overtuigen.

Voordelen vector logo

Het grootste voordeel van een vector logo voor drukwerk is dat je het logo oneindig kunt opschalen, zonder dat het logo onscherp wordt. Op een website is ook de scherpte en helderheid van het logo een belangrijk voordeel ten opzichte van een niet vector bestand. Maar ook dat een vector logo is opgebouwd uit pixels, lijnen en ankerpunten. Hierdoor kun je namelijk deze pixels programmeren en je animatie toevoegen aan jouw logo.

  • Scherpe randen en geen verlies van kwaliteit;
  • Juiste en 100% volle kleuren;
  • Kleine bestandsgrote/laadtijd;
  • CSS animaties beschikbaar;

Wil je weten hoe en of wij jouw kunnen helpen bij het vectoriseren van jouw logo? Stuur vrijblijvend jouw logo in .jpg of .png formaat. Wij denken graag met je mee.

Kosten logo naar vector

Het laten maken van een nieuw logo ontwerp door onze grafisch ontwerpers is € 395,- (excl. BTW). Wanneer je al een logo ontwerp hebt en alleen het logo wilt laten omzetten naar een A-kwaliteit vector bestand dan rekenen wij meestal €95,- (excl. BTW). In sommige gevallen wanneer het logo bestaat uit een afbeelding, complexe vormgeving of is opgebouwd met premium letterfonts is dit niet mogelijk voor deze prijs. Wij zullen je altijd vooraf een duidelijk prijs afgeven en bieden 100% tevredenheidsgarantie.


150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.


100% gericht op bedrijven

Ik ontwerp logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.


Ervaren vormgever

Veel grafische kennis en ervaring in verschillende branches.


Ongelimiteerd correcties

Ongelimiteerd aantal correcties totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Nu voor

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Uitstekend
Gebaseerd op 15 recensies
Mariska van Heijdoorn
Mariska van Heijdoorn
19 September 2023
Martin heeft onze Stichting perfect geholpen met een logo voor één van onze projecten. Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor.
Catharina Meijer
Catharina Meijer
15 Juni 2023
Ze hebben mij super snel geholpen en zijn uiterst betrouwbaar.
bilal zaitouni
bilal zaitouni
1 November 2022
Most value is een aanrader op het gebied van online marketing. Ze overtreffen je verwachtingen!
Kevin van Mierlo
Kevin van Mierlo
6 Juli 2022
Zeer vakkundig! Professionele aanpak en dus zeker een aanrader voor het ontwerpen en maken van jouw website.
Gwenda van Mierlo- van Maaren
Gwenda van Mierlo- van Maaren
6 Juli 2022
Hoge Kwaliteit, Creatief ontwerp en klantvriendelijk! Zeker een aanrader!
Kasper Katje
Kasper Katje
3 Juli 2022
Fijne samenwerking. Duidelijke communicatie en vlotte betaling.
Nick van Maaren
Nick van Maaren
24 Juni 2022
Martin is één van de meest ervaren online specialisten die ik ken. Hij heeft veel kennis op het gebied van strategie, webdesign, webdevelopment en marketing en geeft je altijd een eerlijk, weloverwogen advies. Met veel passie voor het vak en vele jaren ervaring ben je er zeker van dat hij een project tot een goed einde weet te brengen. Door zijn kennis van design, techniek en marketing te combineren vindt hij de juiste oplossing voor complexe projecten en zorgt hij voor geweldige eindresultaten.
Voorbeelden

150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Martin van Maaren

Wil jij jouw logo laten vectoriseren?

Onze grafisch ontwerpers hebben veel ervaring in het omzetten van .jpg of .png naar een vector bestand.
Stuur een berichtje

Logo, huisstijl, website en meer...

Voor de complete communicatie en presentatie van jouw bedrijf. Van logo, huisstijl en website tot visitekaartjes, flyers en drukwerk.

Een professionele uitstraling?

Stuur een berichtje