Toe aan een nieuw logo?

Vertegenwoordigt het logo nog wel het verhaal van jouw bedrijf?

Wanneer ben je toe aan een nieuw logo voor je bedrijf?

Heeft jouw bedrijf een verouderd logo? Vertegenwoordigt het logo nog wel het verhaal van jouw bedrijf? Is jouw logo geschikt voor nieuwe media? Vaak zie je dat logo’s geschikt waren voor drukwerk, alleen niet voor websites of social media. Dit heeft vaak te maken met de schaalbaarheid van je logo. Als je je logo verkleint, is het dan nog leesbaar?


Jeroen Bessels

"

Omdat ik erg tevreden was met het resultaat van mijn nieuwe logo, heb ik Jaco ook benaderd om een nieuwe en huisstijl te ontwerpen. Ik was zeer verrast door de mooie creatieve ontwerpen. Ik ben erg tevreden over de persoonlijke aanpak van Jaco. Met mijn mooie prachtige logo en huisstijl onderscheid ik mezelf op een positieve en succesvolle manier in de markt. Jaco, bedankt voor het mooie en succesvolle resultaat!

"