Logo ontwerp voor Compliance Football

Compliance.Football ondersteund voetbalclubs en -bonden op het gebied van compliance. Met uitgebreide reviews, themaonderzoeken en screenings.
Logo laten maken

Eenvoudig en modern logo ontwerp

Voor het nieuwe concept Compliance.Football hebben we een strak en modern logo ontwerp gemaakt. Door de eenvoud is het ook een sterk en duidelijk logo, de doelgroep, domeinnaam en diensten zijn direct helder voor de doelgroep.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Ontwerp landingpage
  • Designs voor Social Media
Bekijk de website
Compliance Football

Compliance Football

Compliance.Football ondersteund voetbalclubs en -bonden op het gebied van compliance. Met uitgebreide reviews, themaonderzoeken en screenings.

Compliance naar een hoger niveau bij voetbalorganisaties

Voor het opzetten van een nieuw concept Compliance.Football hebben we voor de landingpage een eenvoudig logo ontwerp gemaakt. Eenvoudig, helder, strak en direct duidelijk en gerelateerd aan de doelgroep door een simpel icoon van een voetbalveld.

Bekijk het resultaat

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang todat jij 100% tevreden bent.

Ook een professionele uitstraling laten ontwerpen voor jouw bedrijf?

Logo, huisstijl, visitekaartjes, flyers, website en meer voor een aansprekende en opvallende bedrijfspresentatie. Direct contact met de vormgever, 100% tevredenheidsgarantie en een vast bedrag.

Vrijblijvend advies?

Kies een pakket:

Logo laten maken

Op maat gemaakt betaalbaar en professioneel logo ontwerp.

Scherpe prijs

€ 295,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, iconen en meer.

€ 795 Tijdelijk voor

€ 695,-

(excl. BTW)
Aan de slag!


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje