Nieuw logo laten maken

Een mooi logo ontwerp laten maken

Wij werken graag met ondernemers die vol passie over hun product of dienst kunnen vertellen. Voor deze ondernemers maken wij een passend logo opmaat.

Een betrouwbaar en professioneel logo ontwerp is een belangrijke stap

Wil jij een passend logo ontwerp laten maken voor jouw bedrijf door ervaren vormgevers in Arnhem?

Wat wil je uitstralen met jouw bedrijf? Wie wil je aanspreken? En waarmee ga jij je onderscheiden ten opzichte van je concurrenten? Een goed logo ontwerp heeft deze elementen in het design verwerkt. Het zorgt voor de eerste indruk van jouw bedrijf. Laat een logo symbool ontwerpen in combinatie met een strakke/originele letter dat na een aantal keer zien snel herkenbaar is voor mensen. Door gebruik te maken van opvallende kleuren, een sterke en korte bedrijfsnaam met een tijdloos design zal je nieuwe logo op een originele manier zich onderscheiden. Het is belangrijk om je logo een eenvoudige uitstraling te geven waarin je jouw boodschap laat terugkomen en jouw product of dienst binnen enkele seconden helder communiceert.

Martin, grafisch ontwerper

15+ jaar ervaring in het ontwerpen van professionele logo’s en huisstijlen. Logo laten maken of een redesign van je huidige merk? Samen bespreken we jouw wensen en ideeën voor een nieuwe uitstraling.

Waar moet een goed logo ontwerp aan voldoen?

Met je logo zet je de basis van jouw bedrijfsuitstraling en communicatie richting jouw klanten. Hoe korter en minimalistischer je logo ontwerp hoe beter. Wanneer je logo nog een volledige zin als slogan nodig heeft omdat anders niet duidelijk is wat je als bedrijf doet, voldoet je logo nog niet aan de richtlijnen van een professioneel logo ontwerp.

Jouw bedrijf verdient een goede uitstraling

Onze vormgevers helpen je graag bij het maken van een professioneel logo ontwerp en compleet uitgewerkte huisstijl met brandbook. Hierdoor ben je verzekerd van een professionele bedrijfsuitstraling die jouw doelgroep aanspreekt. Vooraf zal een ontwerper zich altijd eerst verdiepen in jouw product of dienst en wie jouw klanten (persona’s) zijn, die je wilt gaan aanspreken.

Wat kost het laten maken van een logo?

Een goed nieuw logo laten ontwerpen kost tijd zowel van de designer als van jou als ondernemer/eigenaar. Laat je niet verleiden door snel een logo te maken, wanneer je in een later stadium dit alsnog wilt aanpassen begin je qua uitstraling en herkenbaarheid met jouw bedrijf weer op nul.

Benieuwd naar de tarieven voor het laten maken van een logo of huisstijl opmaat?

Ben jij bezig met het opzetten van een nieuw concept, je eigen bedrijf of wil je een nieuwe identiteit? Een nieuw logo laten maken is een belangrijke stap. Wij helpen je graag bij het maken van een passend logo ontwerp! Vertel ons over je bedrijf, product of merk en wat voor uitstraling je graag wilt realiseren met je nieuwe logo. Hoe meer details, hoe beter wij jouw nieuwe logo maken.


150+ tevreden bedrijven

Meer dan 200 logo's en huisstijlen vormgegeven.


100% gericht op bedrijven

Wij ontwerpen logo's voor zzp-ers, startende en bestaande bedrijven.


Ervaren vormgevers

Onze ontwerpers hebben veel grafische kennis en ervaring.


Ongelimiteerd correcties

Je ontvangt een ongelimiteerd aantal voorstellen totdat jij tevreden bent.

Logo laten maken

Nu voor

€ 395,-

(excl. BTW)
  Logo maken

Huisstijl ontwerpen

Nu voor

€ 895,-

(excl. BTW)
Aan de slag!

Al 150+ mooie logo ontwerpen gemaakt voor gedreven ondernemers

Martin van Maaren

100% tevredenheidsgarantie en supersnel een logo laten maken?

Ongelimiteerd aanpassingen en perfectioneren totdat jij tevreden bent.
Stuur een berichtje

Logo en huisstijl laten maken

Onze ontwerpers maken graag een professioneel logo en huisstijl ontwerp opmaat voor jouw bedrijf.

Hi, wil je een logo laten maken?

Stuur een berichtje